Vanhempainyhdistys

Ajankohtaista

 
Tolkkisten koulun vanhempainyhdistys ry perustettiin 10.10.1994. Yhdistyksellä on ollut vuosien varrella monta rautaa tulessa, alkuaikoina yhdistys mm. ylläpiti iltapäiväkerhoa. Nyttemmin pääpaino on kodin ja koulun välisessä yhteistyössä. Olemme järjestäneet tapahtumia, joiden tarkoitus on ollut luoda yhteishenkeä koko kylään. Viimeisimmät tapahtumat on järjestetty yhdessä Tolkis Skolanin vanhempainyhdistyksen kanssa eli olemme aloittaneet yhteistyön yli kielirajojen. Melkeinpä vuosittain olemme hankkineet koululle erilaisia välituntivälineitä ja mahdollistaneet kulttuurielämyksiä koulun oppilaille tilaamalla erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä. Koulun kirjasto on saanut kauttamme runsaasti täytettä. Lukuvuoden päätteeksi olemme perinteisesti jakaneet rahastipendejä ansioituneille oppilaille. Viime vuodet olemme ottaneet julkisesti kantaa Tolkkisten koulujen tilanteeseen.

Toiminnan toteuttamiseksi tarvitsemme Teidän Tolkkisten koulun oppilaiden vanhempien tukea!
Voitte liittyä vanhempainyhdistyksen jäseneksi maksamalla jäsenmaksun (15€/perhe) yhdistyksen tilille (lukuvuosi 2017-2018). Halutessanne voitte tukea toimintaamme suuremmallakin summalla.

Maksun voi suorittaa yhdistyksen tilille: FI57 5358 0620 1528 08.
Viestikenttään oppilaan nimi ja luokka sekä vanhemman sähköpostiosoite. 

Tervetuloa seuraavaan kokoukseen paikan päälle ja mukaan yhdistyksen toimintaan!
Olemme aina valmiita ottamaan vastaan uusia jäseniä.

Myös Tolkkisten Koulun vanhempainyhdistykse kokoukset ovat tauolla toistaisiksi korona epidemian vuoksi. Ilmoitamme tulevista kokouksis sekä täällä että Facebookissa. Kiitos.

Tolkkisten koulun vanhempainyhdistys ry
vanhempainyhdistys.tolkkinen@gmail.com

Puheenjohtaja Tarja Nyman

Tykkää meistä myös Facebookissa:
https://www.facebook.com/Tolkkistenkoulunvanhempainyhdistys/

Vanhempainyhdistykselle voi myös lähettää kysymyksiä ja ajankohtaisia tietoja kouluun liittyvissä asioissa – kaikki yhteydenotot käsitellään!