Vanhempainyhdistys

Linnajoen koulun vanhempainyhdistys

Linnajoen vanhempainyhdistys ry

Kodin ja koulun yhteistyöllä tuetaan lasten oppimista, kasvua ja koulunkäyntiä.
Yhteistyö on tärkeää lapsen koulupolun kaikissa vaiheissa.
Perusopetuksen päättövaiheessa nuori tarvitsee vanhempien ja koulun tukea jatko-opintojen suunnitteluun ja päätöksentekoon.
Yhteisöllisyys luo turvallisuutta ja vähentää kiusaamista, eli lisää oppilaiden kouluhyvinvointia ja viihtyvyyttä.

Koulumme vanhempainyhdistys on oiva paikka sinulle, joka haluat tietää millainen Linnajoen koulu on, tutustua sen henkilökuntaan, toisiin huoltajiin sekä olla mukana lasten hyvinvointia edistävässä vapaaehtoistyössä, joka tuottaa iloa myös tekijöilleen.
Linnajoen vanhempainyhdistys on kaikille koulun oppilaiden huoltajille avoin yhdistys, jonka tavoitteena on toimia yhdyssiteenä kodin ja koulun välillä, lasten parhaaksi.

Voit liittyä vanhempainyhdistyksen jäseneksi ilmoittamalla sähköpostilla tietosi (koko nimi ja lapsesi luokka) yhdistyksemme jäsenvastaavalle, Nina Martikaiselle, nina.martikainen@pp.inet.fi. Emme kerää jäsenmaksua. Jos kuitenkin haluat tukea toimintaamme rahallisesti, voit lahjoittaa sopivaksi katsomasi summan (10 €, 15 €, 20 €) yhdistyksen tilille FI40 4210 0010 0506 54. Saaja: Linnajoen vanhempainyhdistys ry.
Liittymällä jäseneksi kannatat vanhempainyhdistystoimintaa. Jäsenyydelläsi osoitat, että tuet ja arvostat vanhempainyhdistystyötä.

Vanhempainyhdistys tiedottaa näillä sivuilla mm. tulevista kokouksista, joihin kaikki ovat tervetulleita.
Vanhempainyhdistykselle voi myös lähettää kysymyksiä sekä ajankohtaista tietoa kouluun liittyvissä asioissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot!

Vuosikokous valitsee syksyisin yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen. Hallitustoimintaan otetaan mielellään mukaan uusia toimijoita ideoineen. Vuosikokouskutsu laitetaan jokaiselle jäsenelle sähköpostitse.
Hallinnosta saat lisää tietoa vasemmalla olevasta valikosta, kohdasta, Yhdistyksen säännöt.

Yhdistys on kaikkien huoltajien yhteistä toimintaa lastemme parhaaksi.

Tervetuloa mukaan!
Linnajoen vanhempainyhdistys ry:en hallitus