Hinthaaran koulun kannatusyhdistys ry

Hinthaaran koulun kannatusyhdistys ry

Hinthaaran kylän suomenkielisen kouluopetuksen aikaansaamiseksi perustettiin kannatusyhdistys jo vuonna 1922. Nykyinen toiminta vastaa lähinnä vanhempainyhdistystä, pyrimme toimimaan yhdyssiteenä koulun, opettajien ja vanhempien välillä. Kaikki oppilaiden vanhemmat ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Johtokunnassa on puheenjohtaja ja 6, 8 tai 10 jäsentä. Puheenjohtaja valitaan vuosittain. Johtokunnan jäsenten toimikausi on kaksi vuotta.

Kannatusyhdistyksessä on pieni jäsenmaksu, 15€/perhe. Varoja kerätään myös myyntityöllä ja arpajaisilla. Tuemme ja järjestämme koululaisille toimintaa, esityksiä ja retkiä. Annamme myös mahdollisuuksien mukaan koululle varoja matkoihin sekä jaamme avustuksia.

Jos haluat olla yhdistyksen jäsen ja tukea toimintaamme koululaisten hyväksi, maksa jäsenmaksu Porvoon Osuuspankin tilille FI 54 5358 0650 1397 33. Viestiin jokaisen perheenjäsenen nimi ja lukumäärä. Järjestämäämme toimintaan voivat kaikki osallistua.

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja
Sanna Vartiainen
0407008399
sanna.vartiainen@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Minna Baarman
minna.baarman@saunalahti.fi

Rahastonhoitaja
Elina Tuominen
elina.tuominen@fixcom.fi
0505067041

Sihteeri
Annimaija Lundholm
annimaija.lundholm@gmail.com

Hoidamme tiedotusta myös Wilman kautta, sekä Facebook-sivuillamme, jotka löytyvät hakusanoilla: Hinthaaran koulun kannatusyhdistys. Pöytäkirjoja ynnä muuta tietoa voi pyytää ottamalla meihin yhteyttä.