Porvoon luontokoulu - Borgå naturskola

Luontokouluohjelmien varauskalenteri (ohjeet löytyvät pääsivun tiedostoista). Varatut päivät merkataan mahdollisuuksien mukaan manuaalisesti tekstillä "VARATTU/RESERVERAD". / Kalender för reservation av naturskolans program (instruktioner finns bland huvudsidans dokument). De reserverade datumen märks manuellt ut i mån av möjlighet med texten "VARATTU/RESERVERAD".

Uuden tapahtuman luominen

Sulje

Olet luomassa tapahtumaa menneisyyteen.

Täytä vaaditut kentät.

Varoitus

Menetät kaikki syöttämäsi tiedot, jos suljet ikkunan

Ilmoittautuminen

Ilmastokasvatusta viidensille luokille – ilmoittaudu mukaan kokeiluun!

Ilmastonmuutos on tänä lukuvuonna monialaisena teemana Porvoon kouluissa. Aiheen käsittelemisen tueksi, olemme valmistelleet ilmastonmuutos -aiheista ohjelmaa viidesluokkalaisille. Kyseessä on uusi yhteistyömuoto ja siitä syystä haluaisimme ensin kokeilla sen toimivuutta ennen mahdollista käyttöönottoa tulevaisuudessa. Ohjelmaan kuuluu oppitunti (45 min) ilmastonmuutoksesta sekä toiminnallinen osuus leikin ja ryhmätyöskentelyn muodossa. Myös toiminnallinen ulko-osuus on mahdollinen. Aikaa tähän ohjelmaan on hyvä varata noin kolme tuntia. Varsinaisen ohjelman lisäksi luokka saa jälkitehtävän, joka tehdään käyntimme jälkeen. Tehtävä liittyy vuoden Earth Hour -tapahtumaan, jota vietetään 28.3.2020. Oppilaat tutustuvat yhdessä opettajan kanssa tapahtumaan ja ideoivat, mitä aatteen mukaista kaupunki tai oma koulu voisi tehdä Earth Hour -päivänä. Lisätietoja Earth Hour -päivästä: https://www.earthhour.fi/

Nyt etsimme innokkaita sekä suomen- että ruotsinkielisiä 5.-luokkia osallistumaan! Olemme varanneet ohjelmalle viisi päivää helmikuussa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen merkitsee sitoutumista itse ohjelmaan (noin 3h), jälkitehtävän tekemiseen sekä kirjallisen palautteen antamiseen. Käytettävissä olevat päivämäärät ovat listattuna alla ja ilmoittautua voit lähettämällä tarkemmat tiedot (opettajan nimi, koulu, luokka/luokat, oppilaiden määrä, toivottu pvm ja kellonaika) luontokoulun ympäristökasvattajalle osoitteeseen pia.lindstrom@porvoo.fi. Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2020. Jos koulussa on useampi 5-luokka, voi ryhmiä yhdistää, mutta kuitenkin niin, että maksimi osallistujamäärä on 50 oppilasta. Tämä edellyttää myös, että löytyy tarpeeksi iso tila ohjelman alussa olevalle luento-osuudelle ja että osallistuvia opettajia on tarpeeksi, jotta voimme jakautua useampaan ryhmään.

Tarjoamamme yhteistyö liittyy kaupungin ilmastotyöhön. Porvoon kaupunki on ottanut ilmastotyössä edelläkävijän roolin asettamalla tavoitteekseen olla hiilineutraali kaupunki vuoteen 2030 mennessä. Ilmastotyön pohjaksi kaupunki on laatinut ilmasto-ohjelman, jonka myös kaupungin valtuusto on hyväksynyt. Ilmasto-ohjelman avulla luodaan suuntaa kaupungin työlle ilmaston hyväksi, mutta sen avulla pyritään mahdollistamaan myös asukkaiden kestävä arki. Lisätietoja: https://www.porvoo.fi/ilmastotekojenporvoo

Yhteistyöterveisin,

Sanna Päivärinta, kestävän kehityksen asiantuntija
Pia Lindström, ympäristökasvattaja


Käytettävissä olevat päivämäärät:
Keskiviikko 12.2. - varattu
Perjantai 14.2. - varattu
Keskiviikko 26.2. - varattu
Torstai 27.2. - varattu
Perjantai 28.2. - varattu

Palautetta Porvoon luontokoulun toiminnasta

Palautteeni koskee:


Viesti:


Lähetä palautteesi painamalla Tallenna. Tallentamisen jälkeen lomake tyhjenee ja sivun yläosaan tulee hetkeksi teksti "Lomake on tallennettu".

Kiitos palautteestasi!
Roskapostituksen esto
Valitse mikä tahansa numero, joka on suurempi kuin 2.