Haku akatemiaan

SSA hakuohjeet 2. aste ja korkea-aste

SSA Satakunnan Urheiluakatemiaan voivat hakeutua yli 15-vuotiaat opintojaan aloittavat, jatkavat tai jo opintonsa päättäneet SM-kisa- ja maajoukkuetason urheilijat, joiden tavoitteena on kansallinen ja kansainvälinen menestys urheilussa. Kaikkien opiskelijaurheilijoiden on haettava akatemiatoimintaan lukuvuosittain! Haku ei koske PSYL urheilulukioon hyväksyttyjä oppilaita.

Hakumenettely:

1. Hakeutuminen opiskelemaan
a. Urheilija hakee opiskelupaikkaa SSA:n yhteistyöoppilaitoksista.
b. Urheilija hyväksytään opiskelijaksi.

2. Hakeutuminen SSA:n valmennukseen
a. Urheilija hakee SSA:n jäsenyyttä ja korttia yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan, joka mahdollistaa aamuharjoituksissa käymisen kolme kertaa viikossa (ti, ke, pe klo 8-10).
b. Hakemus tehdään käyttäen tämän rivin linkkiä :https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=OFDqyezipUa8guNT0KK08is40-DSlJJNgQKuKmpC4MBUMFFQWU5HQ09XRklGV0lDWEI2RTUxM0pGWC4u
c. Toisen asteen hakija täyttää hakukaavakkeen 26.7.2019 mennessä ja korkea-asteen hakija opiskelupaikan varmistuttua. Toinen haku on vuoden 2018 tammikuun aikana. Valinnasta ilmoitetaan urheiljalle ja oppilaitoksen yhteyshenkilölle heti valinnan jälkeen.
d. Muissa kuin urheilulukiossa opiskelevien oppilaiden on haettava SSA-valmennukseen aina lukuvuoden alkaessa viimeistään elokuun aikana!

3. Hakemuksen käsittely
a. Hakemuksen saavuttua pyydämme urheilijasta lajiliiton lausunnon.
b. Kaikki hakeneet kutsutaan henkilökohtaisesti yhteiseen infotilaisuuteen PSYLn lukioon - ILMOITETAAN MYÖHEMMIN
c. Päätöksen valinnasta tekee SSA:n valmennuspäällikkö Jari Mäkelä yhdessä lajivalmentajien kanssa. HUOM. PSYL urheilulukion oppilaat ovat automaattisesti akatemian jäseniä!
d.. Jari Mäkelä ottaa yhteyttä oppilaitoksiin urheilijavalintoja koskien. Tässä yhteydessä varmistetaan opiskelijan oikeudet osallistua valmennuksiin ja sovitaan käytännöistä koulujen kanssa.
e. Hakemuksen käsittelyyn ja urheilijavalintaan liittyvissä kysymyksissä yhteydenotot valmennuspäällikkö Jari Mäkelälle.

4. Hyväksyminen
a. Kun urheilija hyväksytään akatemiaan, hän saa ilmoituksen siitä sähköpostitse.
b. Valinnan jälkeen hän saa osallistumisoikeuden harjoituksiin sekä akatemiakortin. Kortti on maksullinen ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille! Ylempien vuosikurssien opiskelijoille kortti on maksuton ja palveluista veloitetaan käytön mukaan.
c. Hyväksymisilmoituksen saatuaan on opiskelija velvollinen ottamaan yhteyttä oman koulunsa opinto-ohjaajaan, jonka kanssa laaditaan henkilökohtaisen opiskelu- ja valmennussuunnitelma (HOVS).
d. Uusille urheilulukion ulkopuolelta tuleville opiskelijoille järjestetään syyskuun aikana yhteistilaisuus, jossa käydään läpi SSA-valmennukseen liittyvät käytänteet ja velvollisuudet.

5.Opintojen ja valmennuksen seuranta
a. Opiskelija saa käyttöönsä harjoittelupäiväkirjan, jonka avulla hän todentaa osallistumisensa valmennuksiin. Harjoittelupäiväkirjan kuittaavat lajivalmentajat ja oppilaitosten opinto-ohjaajat.

Huomaathan, että SSA -urheilijana:

Sitoudut noudattamaan ADT:n antidopingsääntöjä. Hyväksyt sen, että nimeäsi saa käyttää akatemian urheilijarekistereissä (yhteystiedot, opintojen seuranta, urheilumenestys). Tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Nimesi saa julkaista urheiluakatemian internetsivuilla (urheilumenestys, stipendit jne.). Pyrit tuomaan Satakunnan Urheiluakatemiaa esille mahdollisuuksien mukaan eri tiedotusvälineissä.

SSA-kortti

Jokainen Satakunnan urheiluakatemiaan valituksi tullut urheilija saa tunnisteeksi akatemiakortin, joka oikeuttaa mm. Porin kaupungin harjoittelupaikkojen maksuttomaan käyttöön aikavälillä 8 – 16. Lisätietoa kortista;

https://peda.net/pori/sports-academy/ssa-kortti