Lukuvuosi 2020-2021 aloitetaan Pomarkussa 13.8.2020 klo 9.15.

Uudet lukion 1-vuosikurssilaiset kokoontuvat koulun alapihalle (sateella yläaulaan), josta oma ryhmänohjaaja käy heidät hakemassa kotiluokkaan. 2- ja ABI-vuosikurssi kokoontuvat suoraan kotiluokkiinsa. Lista kotiluokista löytyy koulun ovista.

Yhteiskoulun 7-luokka kokoontuu koulun alapihalle (sateella ala-aulaan), josta luokanvalvoja käy hakemassa oppilaat omaan kotiluokkaansa. 8- ja 9-luokat kokoontuvat suoraan kotiluokkiinsa. Lista kotiluokista löytyy koulun ovista.

Kirkonkylän koulun oppilaat kokoontuvat koulun välituntipihalle, josta mennään sisään opettajien ohjeiden mukaan.

Kaikkien koulujen ensimmäinen työpäivä päättyy klo 12.30. Lukion ja yhteiskoulun päivä päättyy kirkolle, ja Kirkonkylän koulun oppilaiden päivä normaalisti koululle.


Kuljetusoppilaille tulee tähän osioon tieto siitä, milloin kyydeistä voi tiedustella koululta ja/tai autoilijoilta. Oletettavasti päivä on tiistai 11.8.2020.

Korona-rajoitusten takia koulut toimivat osittain poikkeusjärjestelyin. Opetusryhmät pidetään pääosin erillään toisistaan. Tämän takia niin tilojen käytössä, ruokailuissa kuin välitunneillakin on rajoituksia ja erityisjärjestelyjä. Sekä oppilaiden hygieniakäytäntöjä että siivousta on tehostettu. Lisäohjeita esimerkiksi vanhempainiltojen toteutuksista tulee myöhemmin.

Oppilaan, joka on ollut ulkomailla viimeisen 2 viikon aikana, ei pidä tulla kouluun. Ottakaa yhteys rehtoriin koulunkäynnin järjestämiseksi mahdollisen karanteenin aikana.