Viitasaari

Terveydenhoitajan vastaanotto


Soita ensin ja sovi käyntiaika. Ajanvaraukset puhelimitse maanantaista torstaihin klo 8.00 -16.00 ja perjantaisin klo 8.00-14.00.

Kiireellistä hoitoa vaativat päivystykselliset asiat voidaan hoitaa Viitasaaren päivystyspoliklinikan kautta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Päivystys Pihtiputaalla on tiistaisin ja torstaisin.
Koululääkärille varataan aika terveydenhoitajalta. Koululääkärin vastaanotto on Viitasaaren Keskuskoulun B-rakennuksessa.

Wiitaunionin terveyskeskuksen sähköiset palvelut

Kuntalainen voi asioida sähköisesti eTerveyspalvelussa henkilökohtaisia pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai HST-korttia käyttäen ja palveluun pääsee kirjautumaan seuraavista osoitteista:

www.pihtipudas.fi -> sosiaali- ja terveyspalvelut -> terveyspalvelut -> easiointi
www.viitasaari.fi -> sosiaali- ja terveyspalvelut -> terveyspalvelut -> easiointi

Ajanvarausmuistutusten lisäksi potilaat/asiakkaat voivat saada esimerkiksi laboratoriotuloksia sekä lääkitys- ja hoito-ohjeita terveydenhuollon ammattilaisilta joko tekstiviestinä tai eTerveyspalvelun portaaliin tulevina web-viesteinä. eTerveyspalvelun portaalissa on erilaisia hoitoon liittyviä lomakkeita, joita kuntalainen voi täyttää ja lähettää terveydenhuoltoon ennen vastaanottoa. eTerveyspalvelun kautta on mahdollista varata vastaanottoaikoja koulu-/opiskeluterveydenhoitajalle.

eAsiointi edellyttää potilaan/asiakkaan antamaa sähköisen asioinnin suostumusta, jonka kuntalainen voi antaa eAsiointi-portaalissa. Alaikäisten lasten eAsiointi suostumuksen voi antaa joko terveyskeskuksessa tai koulu-ja opiskeluterveydenhuollossa.

eAsiointi mahdollistaa vanhemmille alaikäisen lapsen puolesta asioinnin. Puolesta asiointiin tulee antaa kirjallinen valtuutus. Myös yli 18-vuotiaan vanhempi ja nuori voivat tehdä puolesta asioinnin valtuutuksen. Asiointioikeuden voi saada, kun molemmat osapuolet allekirjoittavat puolesta asioinnin valtuutuksen.
Myös Valtuutusasiakirjat ja ohjeet puolesta-asiointiin löytyvät yllä mainituilta internet-sivuilta.