≡ Navigointi

oha - Oppimishaaste

oha - Oppimishaaste

Uusi ops haastaa meidät oppimaan! On siis aika palauttaa ihan oikeasti mieleen millaista on opetella ja oppia jotain uutta. Opettelu vaatii sinnikkyyttä ja ponnistelua, mutta itse oppiminen, sitten kun sitä tapahtuu, palkitsee ja antaa energiaa.

Päätä joku taito tai asia minkä haluat oppia tai missä haluat tulla paremmaksi. Tee oppiminen näkyväksi tekemällä kaksi videota oha1 ja oha2. Videon tekeminen itsessään auttaa sinut jo hyvään vauhtiin oppimishaasteen onnistumisessa.

Haaste päättyy 15.5.2017! Voit palauttaa myös useita oppimishaastevideoita!

Villasukan neulominen, itsensä esittely vieraalla kielellä, jonglööraus kolmella pallolla, käsilläseisonta, uuden sovelluksen käyttö, uusi työskentelytapa luokassa, rumpukomppi, laulun säestys ukulelella, päiväkirjan kirjoittaminen, runon lausuminen, pullan leipominen, ohjelmiston haltuunotto, wasberg-hiihtotyylin opettelu, kopterin lentäminen (kauko-ohjattavan)...


ohavideo1:
Kerro lyhyesti mitä aiot oppia ja ehkä jotain aikataulustasi, milloin ja kuinka kauan harjoittelet.
Havainnollista tai näytä tämän hetken osaamisesi.

ohavideo2:
Näytä mitä olet oppinut! Kerro miten meni, mitä muuta opit ym.

UPEAA, ETTÄ OLET MUKANA!

oha2 - Palauta oha2-video tänne viimeistään 30.6.2017.

Sulkeutuu
Mikä on taitosi tällä hetkellä? Muista, että merkityksellistä on se, mitä teet nyt. Palauta siis video, vaikka asettamaasi tavoitteeseen olisi vielä matkaa. Oha-videoiden tarkoitus on tsempata ja kannustaa sinua eteenpäin. Palauttaminen kertoo sinnikkyydestä, rohkeudesta ja luottamuksesta itseesi ja toisiin. Oppiminen jatkuu!
ps: Moni on toteuttanut oppimishaasteen myös oppilaiden kanssa.

Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia lähettää mitään.