Arkisto

Tervetuloa 12. luokan näytelmän esityksiin Kulttuuritalo Valveelle, Hallituskatu 7. Ei suositella alle 15-vuotiaille.

Näytelmämainos.png

Yksi lensi yli käenpesän on ansiostakin klassikko: tarina vallasta, kapinasta ja vapauden kaipuusta. Mielisairaalaan sijoittuva tarina esittelee monta ihmiskohtaloa: sekä hoitajia että potilaita, joiden elämää määrittää taistelu valta-asemista. Toiset reagoivat kohtalon heittämiin esteisiin vetäytyen täysin, toiset nousemalla barrikadeille, toiset alistamalla muita - onko kukaan lopulta oikeassa, tai edes hyvällä asialla? Muuttaako kapinointi mitään ja kenen hyväksi?
 
Sekä Mari-Jaana Korhosen että Anna-Kaisa Kettusen ohjauksessa syntynyt Yksi lensi yli käenpesän on todellinen ponnistus ja suuri voimannäyte 12. luokan opiskelijoilta.
 
Kesto n. 2h sisältäen väliajan.

Koko koulun turvallisuuspäivä 1.12.

Vietämme perjantaina 1.12. koko koulun turvallisuuspäivää. Päivän aikana pidetään pelastustoimen järjestämä poistumisharjoitus. Näin treenaamme valmiuksia oikeiden hätätilanteiden varalta. Oppilaille kerrotaan, että kyseessä on harjoitus.

Luokilla on myös erilaista ohjelmaa, esim. ensiaputaitojen ja kaveritaitojen koulutuksia. Myös paloauto käy koulun pihalla, mikäli hälytystä ei juuri silloin satu tulemaan.