Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Lukuvuoden 2017-2018 iltapäivätoimintaan hakeminen

Orimattilan kaupunki järjestää perusopetuslain mukaista koululaisten iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen omaaville oppilaille. Erityisen tuen päätöksen omaavilla oppilailla iltapäivätoiminta voi jatkua koko perusopetusajan.

Toimintaa järjestetään koulun työpäivinä (ei lauantaityöpäivinä) koulujen tiloissa. Toiminnan laajuus on 3-5 tuntia/päivä koulupäivinä klo 12–17 välisenä aikana. Iltapäivätoiminnan ryhmä perustetaan koululle, jos ryhmäkoko on vähintään 8 oppilasta kyläkouluilla ja vähintään 10 oppilasta keskustan kouluilla.

Iltapäivätoiminta on osallistujille vapaaehtoista mutta maksullista. Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan päättämät toimintamaksut ovat tällä hetkellä kuukaudessa alle 3 h päivittäiselle toiminta-ajalle ja enintään 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 80 € ja yli 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 100 € kuukaudessa. Huoltaja valitsee päivittäisen toiminta-ajan ja se määrää maksun suuruuden.

Iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella ja se löytyy tältä sivustolta. Lomakkeen voi tulostaa ja toimittaa lomakkeessa olevaan osoitteeseen joko postitse tai tuomalla lomakkeen sivistyspalvelukeskuksen postilaatikkoon Pappilantie 2. Lomakkeen voi täydentää myös sähköisesti ja lähettää sen sitten eteenpäin painamalla "Lähetä" -nappia.
Viimeinen ilmoittautumispäivä iltapäivätoimintaan on torstaina 13.4.2017!

Voinko hakea vielä lukuvuoden aikana iltapäivätoimintaan?

Iltapäivätoimintaan voi hakea koko lukuvuoden ajan. Toimintaan haetaan täyttämällä hakulomake, jonka löydät näiltä sivuilta.