Sulje
Käynnistetään Info TV-näkymää (JavaScript pitää olla sallittuna)

Koulutuswebinaarit

RuokaTutka järjestää maksuttomia koulutuswebinaareja opettajille ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Tilaisuudet järjestetään suorana lähetyksenä Teams-sovelluksella. Webinaarien kesto on noin 1,5 tuntia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Tilaa oivaltava RuokaTutka-oppitunti

Voit tilata oppitunnin joko esi- ja alakouluun, yläkouluun tai 2. asteen opetukseen. RuokaTutka-lähettiläs toteuttaa 45 minuutin mittaisen etäoppitunnin opetusryhmällesi Teams-palvelun kautta. RuokaTutkan kaikki materiaalit ja toteutukset ovat maksuttomia. Tunnin voi tilata myös ruotsiksi.
  • Aistit ja perusmaut -oppitunti Esikouluun ja alakoulun 1.–3.-luokkalaisille suunnattu elämyksellinen oppitunti, jonka aiheena on ihmisen aistit ja perusmaut. Saat RuokaTutka-lähettiläältä postitse materiaalipaketin, jossa on oppitunnilla tarvittavat opetusmateriaalit.
  • Kouluruokamatkalla -oppitunti: Alakoulun 4.6.-luokkalaisille tarkoitettu pakopelimäinen oppitunti kouluruuan maailmasta.  Tunnilla selvitetään pulmatehtävien avulla, mistä täysipainoinen kouluateria koostuu.  
  • Mitä mahtuu hyvään ruokavalioon -oppitunti: Yläkouluun ja 2. asteen opetukseen suunnitellulla osallistavalla etäoppitunnilla oppilaat haastetaan pohtimaan, mitä mahtuu hyvään ruokavalioon. Tunnilla hyödynnetään virtuaalista tietovisa-alustaa oppilaiden aktivointiin. 
Lue lisää ja tilaa >>

Ilmoita luokkasi RuokaTutkan digitunneille!

RuokaTutkan digitunnit vievät seikkailuille ruuan maailmaan - tutustu ruuan parissa työskenteleviin ammattilaisiin ja erilaisiin ruokaan liittyviin teemoihin. Tunnit on suunnattu esi- ja alakoululaisille. 

Ilmoittaudu täältä mukaan >>