Lukion A-saksa

Unter uns

saa1_kansi.jpgUnter uns –sarja on lukion saksan A-oppimäärälle suunnattu oppimateriaalikokonaisuus. Teosten sisällöt noudattavat vuoden 2015 opetussuunnitelmaa tuoden esille arkielämän tilanteita kodin ja koulun piiristä työelämään ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, kestävään kehitykseen sekä maailman erilaisiin ilmiöihin. 

Oppimateriaalit sisältävät kaikkea, mitä sähköiseltä materiaalilta vaaditaankin: tekstin ja kuvien lisäksi kirjassa on audioita, videoita, interaktiivisia tehtäviä jne.

e-Opin kirjat ovat tätä päivää. Opettaja voi muokata kirjaa jopa kurssin aikana tuomalla kirjaan tarpeen mukaan kurssisuunnitelman, sanakokeita tai vaikkapa multimediaa linkkien avulla.

Kirjasarjaan liittyy läheisesti e-Opin kustantama sähköinen Saksan eKielioppi. Unter uns -sarjassa ei ole kielioppiosiota, mutta johdannossa esitellään, mitkä kielioppiasiat kannattaa käydä kunkin kurssin aikana. 

Kirjasarjan tekijät ovat saksan kielen lehtorit Pia Hägglund-Viljanen (Nurmijärven Yhteiskoulun lukio), Saara Kallajoki (Nousiaisten lukio), Susanne Petersen (Forssan yhteislyseo), Hanna Savolainen (Ulvilan lukio), Katrina Vartiainen (Turun normaalikoulu) sekä Alexandra Virtanen (Turun yliopisto).

e-Oppi haluaa tukea saksan kielen opetusta ja on valmis luomaan A-saksan opettajista ja kirjasarjan käyttäjistä "perheen", jossa pyritään parantamaan saksan kielen asemaa Suomen kouluissa. Kirjasarjan oma Facebook-ryhmä antaa ajankohtaista lisää kirjasarjalle.

Kirjasarjan valmistumisaikataulu:
Unter uns 1: 7/18
Unter uns 2: 9/18
Unter uns 3: 10/18

Kirjan hinta on 19,90 e (ei rajoitettua käyttöaikaa)

Kirjasarjan käyttöönotosta ilmoitetaan: https://www.e-oppi.fi/latauspalvelu/ 
Lisätietoja oppikirjailijoilta, tj. Simo Veistolalta simo.veistola@e-oppi.fi ja e-Opin myyntitiimiltä: https://www.e-oppi.fi/yhteystiedot/


Tutustu näytelukuun

e-Opin sähköiset oppikirjat

  • Multimediarikkaita
  • Ei rajattua käyttöaikaa
  • Opettaja voi halutessaan muokata materiaalia

  • Oppimisen seuranta -välineen avulla opettaja voi seurata, miten opiskelijat ovat tehneet tehtäviä
Sieppaa1.JPG
Sieppaa2.JPG