Rekisteröityminen käyttäen ulkoista todennuspalvelua

Uuden tunnuksen rekisteröinti

1. Mene osoitteeseen https://peda.net/:register
2
. Klikkaa ulkoista todennuspalvelua, jonka kautta haluat rekisteröimisen tehdä.

3. Valintasi jälkeen syötä ulkoisen palvelun kirjautumistiedot niille tarkoitettuihin kohtiin. Esimerkiksi googlen kautta se näyttää seuraavalta.

4. Kun olet saanut suoritettua ulkoisen palvelun kirjautumisen, päädyt sivulle, jolla voit valita liitätkö ulkoisen palvelun tunnuksen olemassa olevaan tunnukseen vai luotko kokonaan uuden tunnuksen.

5. Klikkaamalla alempaa vaihtoehtoa, jolla uusi tunnus luodaan, päädyt sivulle, josta löytyvät Peda.netin käyttöehdot. Luettuasi käyttöehdot, voit hyväksyä ne sivun alalaidasta.

6. Seuraavaksi pääset täyttämään tunnuksesi tiedot, kuten käyttäjätunnuksen, salasanan sekä muut perustiedot.

7. Kun olet täyttänyt tarvittavat kentät, voit aktivoida tunnuksesi klikkaamalla "aktivoi tunnus" -painiketta.