Padlet

Ohje Padlet-seinän upottamiseksi

1. Tee Padlet sisäänkirjautuneena.
  2. Varmista, että seinä, jonka haluat jakaa on jukinen. Ainoastaan julkisen seinän jakaminen onnistuu.
  3. Luotuasi Padlet-seinän klikkaa Padletissa jaettavan seinän sivulla oikealta ylhäältä "jaa".
  4. Valitse avautuvalta sivulta "upota blogiisi tai verkkosivullesi".
  5. Kopioi avautuvalta sivulta pitkä upostuskoodi klikkamalla "kopioi".
  6. Mene Peda.netissä haluamallesi sivulle ja klikkaa "luo sisältöä".
  7. Valitse tekstityökalu
  8. Anna haluamsi otsikko
  9. Klikkaa sisältölaatikko aktiiviseksi viemällä hiiri laatikkoon.
  10. Klikkaa "lisää"
  11. Valitse upotettu koodi ja liitä avautuvaan laatikkoon kopioimasi upotuskoodi.
  12. Paina "ok".
  13. Lopuksi tallenna ja Padletsienä näkyy Peda.net-sivullasi.

Huom!
Seinän julkisuutta voit säädellä Peda.net-sivun julkisuusasetuksilla. Laittamalla esimerkiksi lukijan salasanan Peda.net-sivullesi ainoastaan ne, jotka tietävät salasanan pääsevät liittymään seinään.