Yksittäisen työkalun tilaaminen

Näin tilaat yksittäisen työkalun:

Vaihtoehtoisesti voit tilata OmaanTilaasi ilmoituksen yksittäisistä moduuleista tai työkaluista ja niiden sisällöistä.

1. Mene sivulle, jossa tilattava moduuli tai dokumentti on. Napauta moduulin otsikkoa, älä sivun otsikon vieressä olevaa painiketta.

2. Valintasi jälkeen työkalun otsikon viereen ilmestuu uusi Tilaa-painike. Napauta sitä!

3. Valitse Omat linkit -kohdasta Näytä kohde omissa linkeissä. Kirjoita laatikkoon linkin otsikko tai käytä ehdotettua otsikkoa.

4. Tilaa myös ilmoitus uudesta sisällöstä valitsemalla Tilaa tämä kohde ja kaikki sen sisällä olevat kohteet. Otsikoi tilauksesi ja valitse halutessasi Näytä tilausten etusivulla -kohta.

5. Napauta lopuksi Tallenna-painiketta.

Saat nyt jatkossa kaikki työkalun muutostiedot OmanTilan ilmoituksiin, ja pystyt seuraamaan esimerkiksi kurssikeskustelua tai oppilaiden tehtäväpalautuksia.