Kirjasintyylin muuttaminen

Fontin muuttaminen sivustolle

Varmista, että sivu, jonka ulkoasua muokkaat, on asetettu päätasoksi. Klikkaa "Muokkaa", sitten "Asetukset", niin pääset varmistamaan tai valitsemaan sivun Päätaso-sivuksi. Ks. kuva:

Seuraavaksi paina sivun Muokkaa-nappia, niin pääset eteenpäin. Alla olevassa esimerkkikuvassa sivun otsikko on "Etusivukuvat" ja Muokkaa-nappi löytyy sivun otsikon alta:

Muokkaa-nappi avaa näkymän, josta löytyy kohta "Asetukset". Avaamme seuraavaksi siis Asetukset, jotta voimme muokata sivun tyyliä:

Asetukset-kohdasta päästään "Tyylin muokkaaminen" -alueelle!

Klikkaa "tyylin muokkaaminen". Avautuvasta näkymästä voit valita haluamasi fontin. Muista tallentaa valinnan jälkeen.