Ryhmäkoodi

Ryhmäkoodin käyttö

Asettaaksesi sivulle ryhmäkoodin, tulee ensin mennä sivulle ja valita sieltä käyttöoikeudet.
Tämän jälkeen valitset käyttöoikeudet sivulta kohdan "Osallistujat", jonka alta löytyy "Sivulle liittymisen asetukset".

Sivulle liittymisen asetuksista valitset kohdan "Salli liittyminen sivulle koodilla", jonka jälkeen saat sivulle liittymistä varten koodin.

Koodia voit käyttää joko sivun osoitteena niin, että jos koodi olisi esimerkiksi 85n3dd96 niin sivulle pääsee osoitteella https://peda.net/join/85n3dd96

Koodin voit myös syöttää OmaValikkoosi, joka löytyy nuolen alta sivun oikeasta yläreunasta. ja siellä syöttämällä koodin siihen tarkoitettuun kenttään

Ryhmäkoodin voi ottaa pois käytöstä samasta sijainnista, mistä se on asetettu päälle. Samasta paikasta onnistuu myös koodin uusiminen.

Huom!
Jotta käyttäjä voi ryhmäkoodia käyttää, tulee hänellä olla vähintään lukuoikeudet sivun isäntäsivulle. Onnistuneen koodin syötön jälkeen käyttäjästä tulee pysyvästi sivun osallistuja, kunnes häneltä erikseen oikeudet otetaan pois.