Ulkoisen palvelun liittäminen Peda.net -tunnukseen

Ulkoisen todennuspalvelun liittäminen tunnukseen

HUOM! Muista ottaa muokkaus käyttöön sivun oikeasta ylälaidasta klikkaamalla "Näytä toiminnot", jos ylälaidassa lukee "Piilota toiminnot" on muokkaus jo käytössä.

1. Klikkaa sivun oikeasta ylälaidasta omaa nimeäsi, josta pääset profiilisi asetuksiin
  2. Valitse "Omat tiedot ja asetukset" sivun vasemmalta laidalta
  3. Valitse ulkoiset todennuspalvelut kohdan alta "muokkaa"
  4. Valitse palvelu jonka kautta haluat kirjautua sisään, esim Facebook
  5. Tämän jälkeen sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun kyseisen palvelun tunnuksillasi.
  6. Kun olet valmis, peda.net tallentaa kirjautumistiedot ja pääset jatkossa kirjautumaan käyttäen ko. ulkoista todennuspalvelua

Jatkossa voit siis kirjautua suoraan sisään klikkaamalla ulkoisen palvelun laatikkoa kirjautumisvaiheessa ja käyttämällä ko. palvelun tunnusta ja salasanaa.