Kurssin tai oppilaitoksen sivun laittaminen väli- tai päätasoksi

Vasemman sivupalkin pienentäminen laittamalla yksittäinen kokonaisuus välitasoksi.

Voit helpottaa oppilaitossivustolla tai kurssilla navigointia laittamalla yksittäisen sivuston välitasoksi seuraavalla tavalla:
  1. Klikkaa haluamasi sivusto auki.
  2. Klikkaa sivuston nimen perästä "muokkaa"

3. Klikkaa edelleen "asetukset":

4. Valitse sivun tyypiksi "välitaso":

5. Muista lopuksi tallentaa sivun alaosasta.

Näin toimien saat kurssista tai mistä tahansa sivustosta oman kokonaisuuden sivuvalikkoon.
Halutessasi voit muokata sivuston ulkoasua muuttamalla sivustosi "päätasoksi". Päätaso poistaa ylemmältä tasolta periytyvän ulkoasun. Muutettuasi sivuston päätasoksi klikkaa uudelleen "muokkaa", "asetukset". Avautuvalta sivulta löytyy myös työkalut sivuston ulkoasun muokkaamiseen.