Opettajan ottaminen sivun ylläpitäjäksi

Opettajan (tai kenen tahansa) ottaminen luokkansa tai oppiaineensa ylläpitäjäksi

Opettajan rekisteröityminen Peda.net -palveluun:

1. Mene osoitteeseen: https://peda.net/:register

2. Laita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja lähetä rekisteröinti.

3. Saat sähköpostiisi tarkat ohjeet palveluun kirjautumiseen. Noudata niitä ja anna itsellesi uusi käyttäjätunnus ja salasana, jotka muistat.

Opettajan ottaminen oman luokkansa ylläpitäjäksi:

1. Koulun ylläpitäjä klikkaa auki asianomaisen opettajan luokan (tai oppiaineen) sivun palvelusta kirjauduttuaan ensin palveluun itse.

2. Ylläpitäjä klikkaa auenneelta luokan (tai oppiaineen) sivulta "Käyttöoikeudet" sivun otsakkeen alta.

4. Ylläpitäjä laittaa päälle täpän ”sivun julkisuus on erikseen määritetty tälle sivulle” ja tallentaa.

5. Ylläpitäjä klikkaa kohdasta ylläpitäjät ylläpitäjien lukumäärää ja edelleen "Lisää henkilöitä".

6. Ylläpitäjä etsii opettajan palvelusta hänen käyttäjätunnuksensa avulla ja lisää hänet oman luokkansa (tai oppiaineensa) ylläpitäjäksi.

7. Ylläpitäjä klikkaa julkisuusasetuksista kohtaa "lukijat " ja ottaa lukijoiksi kaikki internetkäyttäjät. Näin sivu näkyy alusta asti koko maailmalle.

8. Lopuksi tallenna.

Nyt opettaja on luokkansa (tai oppiaineensa) ylläpitäjä.