OmaTila-profiilin tyylin muokkaaminen

Mitä kannattaa tehdä, kun otat OmaTilasi käyttöön.

1. Klikkaa sisäänkirjautueena OmassaTilassasi oman nimesi perästä "muokkaa"
Näyttökuva 2016-09-19 kello 10.27.52.png

Anna itsestäsi julkinen kuvaus, joka näkyy internetissä. Muista tallentaa lopuksi.
Otsikkoa ei ole pakko muuttaa, mutta siihen voi laittaa vaikkapa jonkun tarkennuksen itsestään, esim.
"maailman paras alkuopettaja" tms.

Julkisen kuvauksen antaminen on tärkeää siksi, että Peda.net on globaali palvelu ja kuvauksen avulla sinut tunnistetaan oikeaksi henkilöksi.

2. Vaihda profiilin kuva. Tämä helpottaa edelleen tunnistettavuutta. Mikäli et halua jostain syystä laittaa omaa kuvaasi, voit laittaa jonkun muun itseesi tai vaikkapa harrastuksiisi liittyvän kuvan.

3. Tyyliä voit muokata kikkaamalla kuvasi yläpuolelta "muokkaa tyyliä".
Näyttökuva 2016-09-19 kello 10.32.06.png
Klikkaa teeman väri -laatikkoa ja valitse itsellesi sopiva väri
Näyttökuva 2016-09-19 kello 10.33.26.png

Voit vaihtaa yläbannerin kuvan kohdasta "otsikon taustakuvan vaihtaminen".

Muista lopuksi tallentaa.