≡ Navigointi

Myllyhaan koulu

Myllyhaan koulu

lehdet.jpg
Myllyhaan koulu sijaitsee noin 2 km Nokian keskustasta pohjoiseen. Koululla opetetaan vuosiluokkia 1 - 6. Koulu on arkkitehti Osmo Lapon suunnittelema ja se valmistui 1974.

Koulussamme on neljä yleisopetuksen pienluokkaa lukuvuonna 2016-2017, joita opettavat erityisluokanopettajat: Jenni Hussa (1C), Terhi Kauko (2C), Jari Malinen (3-4C) ja Tapani Marjakoski (5-6C).

Myllyhaan koulussa on lukuvuonna 2016-2017 noin 330 oppilasta ja opetuksen päätavoite on antaa vankat perustiedot ja -taidot. Koululla on erinomaiset liikuntamahdollisuudet - iso ja toimiva sali sekä loistavat hiihtoladut, jotka lähtevät aivan koulun vierestä. Kodin ja koulun yhteistyö on ollut pitkään toimivaa. Erityishuomion koulu sai järjestämästään "Kodin ja koulun päivästä" 14.4.2012. Suomen Vanhempainliitto teki ensi syksyn koko maan teemapäivään liittyvän esittelyvideon Myllyhaan koulusta. Voit katsoa videon kohdasta linkit.

Lukuvuoden 2017-2018 alusta alkaen Myllyhaan koulu siirtyy väistötiloihin Harjuniityn koulun (Lautamiehenkatu 1, Nokia) yhteyteen rakennuksessa ilmenneiden kosteusvaurioiden takia.

KiVa-kouluna kiusaamista vastaan teemme koulutyötä niin, että kaikilla olisi koulussa mahdollisimman hyvä olla.

9928.jpg

Ystävyyskoulu Gambiassa

Koulumme luokanopettaja Taru Gröning kävi talvilomalla lomamatkallaan Gambiassa vierailemassa paikallisessa koulussa ”Kuloro Nursery School”. Koulun rehtori kysyi haluaisiko Nokian Myllyhaan koulu olla heidän koulunsa ystävyyskoulu. Ystävyyskoulut lähettävät aika ajoin toisilleen terveisiä kirjeiden, videoiden tai oppilaiden töiden muodossa omasta maastaan. Näin lähdimme maaliskuussa 2016 mukaan ystävyyskoulutoimintaan heidän kanssaan.
Myllyhaan koulun opettajat päättivät laittaa keräyksen pystyyn ja lähettää Gambian koululle lahjoituksena erilaisia opetusmateriaaleja. Huhtikuun alussa matkaan lähetettiin paketissa englanninkielisiä kirjoja, kyniä, kumeja, satatauluja ym. opetukseen soveltuvaa materiaalia. 4.5.2016 paketti löysi vihdoin perille koululle ja ilahdutti niin opettajia kuin oppilaita.

image.jpeg
Gambia.jpg
Kuvassa koulumme Kansainvälisyysryhmän oppilaat tutkivat Gambian ystävyyskoulusta tulleen kirjekuoren sisältöä 30.3.2017.
Oppilaat kirjoittivat oikeat kirjeet gambialaiseen kouluun jo syksyllä, postin kulku kumpaankin suuntaan on todella hidasta, eikä heidän koulussaan ole mahdollista käyttää sähköpostia yms. Mutta vihdoin saimme kauan odottamamme vastauksen!Office 365

Office365

Klikkaamalla logoa pääset kirjautumaan Office365:een.
Käyttäjätunnus: etunimi.sukunimi
Anna henkilökohtainen salasanasi.
Opilaiden sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@edu.nokiankaupunki.fi
Office365 mahdollistaa mm. sähköisen muistitikun (pilvipalvelu),
oman sähköpostin ja sähköisen kalenterin käytön!
Officen ohjelmat (esim. Word ja PowerPoint) ovat myös käytössä, vaikka niitä ei olisi koneelle asennettu.