Alhoniityn koulu

Värikästä viikkoa!

Näin värikkäästi alkoi viikko ma 8.10.2018. Ensi viikolla nautitaan syksyn väreistä syyslomalla. Mukavaa viikkoa!
Pinkkia huomenta-1.jpg
Pinkkia huomenta-2.jpg

Kanelipullapäivä 4.10.2018

Idag firade 6A och 6B Kanelbullens dag. Kuudesluokkalaiset viettivät virallista kanelipullapäivää ruotsin tunnilla.
Kanelbullens dag-2.jpg
Kanelbullens dag-1.jpg

Viidesluokkalaisten arkeologiset kaivaukset

Viidesluokkalaiset pääsivät tekemään arkeologisia kaivauksia osana historian opiskelua. Ensimmäisten tutkimusten jälkeen kaivauksille päästettiin myös muita tutkimusretkikuntia.
arkeologiset kaivaukset ANKO.jpeg

Koulu on saanut uuden katon

Kesän kattoremontti on saatu päätökseen. Telineet ja työkoneet ovat lähteneet koulun pihasta ja nyt kelpaa syksyn sateiden tulla. Tällainen siitä nyt sitten tuli!
Alhoniityn Koulu2018.JPG

Kodin ja koulun päivä 2018: Alhoniityn Olympialaiset

Tervetuloa viettämään Kodin ja koulun yhteistä päivää perjantaina 28.9.2018 Alhoniityn kouluun! Päivää vietetään urheilullisesti Olympialaisten hengessä, lajivalikoimassa kaikkea tanssista saappaanheittoon ja keppihevosteluun, valokuvasuunnistuksesta ja pituushypystä golfiin. Koulupäivä kestää kello 8.10-12.15. Toimintapisteet avataan kello 9.00. Liikunnan riemun lisäksi luvassa buffet ja arpajaisia. Täältä lisää tietoa.

Palloralli

1B-luokka teki toiminnallista matematiikkaa käytävällä.
palloralli 1B.JPG

Hyvää Euroopan kielten päivää!

Hyvää Euroopan kielten päivää 26.9.2018! Alhoniityn koulussa kielipäivää juhlittiin mm. puhumalla luokkien valitsemia kieliä, askartelemalla ja laulamalla. Lue lisää täältä. Tässä Timanttien kielipöllöjen terveisiä.
Kielipöllöovi.jpg

Toiminnallista musiikkia

Neljäsluokkalaiset harjoittelivat nuotteja ulkona maahan piirretyllä nuottiviivastolla. Oppilas hyppäsi nuottiviivastolle ja parin piti kertoa, mikä nuotti oppilas oli. Sitten oppilas sanoi nuotin parilleen, joka hyppäsi oikealle viivalle.
toiminnallista musiikkia ulkona.jpg

Unkarilainen vieras

Nokian lukiossa vaihto-opiskeleva Flora Lang (takarivissä toinen vasemmalta) vieraili to 20.9.2018 Matka maailman ympäri -valinnaisessa kertomassa kotimaastaan Unkarista ja sen kielestä. Opimme, että mm. Rubikin kuutio on unkarilainen keksintö! Kiitos vierailusta!
flora vierailulla.JPG

Melontaviikot

Tällä viikolla 17.-21.9.2018 Alhoniityn koulun oppilaat pääsivät melontaretkelle vaihtelevissa syyskeleissä. 3A-luokkalaisia säät suosivat ja lapset antoivat reissulle arvosanan 6/5. Tässä tunnelmia!
melonta3A-1.jpeg
melonta3A-2.jpeg

Syksyn sieniä

"Metsäretken tattihavainnot siirtyvät paperille." 1-2. A luokan taiteijat
sienet paperille 12.jpg

Kiitos Lukuklaani!

lukuklaani.jpg
Jokainen Suomen alakoulu ja yhtenäiskoulu sai Suomen Kulttuurirahaston Lukuklaanilta lahjaksi 50 upouutta kirjaa, myös Alhoniityn koulu. Teokset oli kohdennettu erityisesti 3.-4. -luokkalaisille. Näistä kirjoista on lukemisen iloa monille oppilaille ja pitkään. Kiitos Lukuklaani!

Tervetuloa kouluun!

Valmiina.jpeg
Alhoniityn opettajat toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi kouluun!