Vanhalan koulu

Tervetuloa koulumme sivuille!

Vanhalan koulu on yksi monista Mikkelin kaupungin alakouluista. Koulun oppilasmäärä on juuri sopiva. Koulu ei ole liian iso, mutta ei ole liian pienikään.

Liikunta näkyy ja kuuluu arkityössämme. Välituntipihamme on sopivankokoinen ja toimiva. Talvella voi laskea mäkeä. Voi myös pelata tennispallolla mailapelejä kypärät päässä kentällä tai luistella, jos kentän jäädytys onnistuu. Hiihtämään pääsee suoraan koulun pihasta ja pilkilläkin on käyty sopivan kävelymatkan päässä. Keväällä ja syksyllä koulun pihalla voi esimerkiksi pelata jalkapalloa, sählyä tai tennistä. Koulun pihalla on myös kiipeilytelineitä ja keinuja.

Yhteistyö opettajien kesken sujuu mainiosti. Esimerkiksi oppilaiden kiusaamistilanteet ratkaistaan mahdollisimman nopeasti. Koulukiusausta ei suvaita koulussamme ollenkaan. Myös oppimateriaalit ja käytössä olevat kirjasarjat on valittu huolella. Lisäksi kaikki opettajat jaksavat nähdä vaivaa suunnitellessaan tuntejaan ja myös opetustilanteessa. Ilmapiiri on joka luokassa oppimaan kannustava ja positiivinen.