Urheilupuiston koulu

Tervetuloa koulumme sivuille!

Urheilupuiston koulu on Mikkelin kaupungin eteläisen alueen yläkoulu. Monikulttuurisessa koulussamme työskentelee 415 oppilasta ja 50 opetusalan ammattilaista. Musiikkiluokkatoiminta näkyy ja kuuluu arkityössämme.

Tipulassa tapahtuu! - Koulun blogi

Hiihtopäivän tunnelmia

Perjantaina 22.2. koulumme 8. ja 9. luokkalaiset saivat valita normaalin koulupäivän ja hiihtopäivään osallistumisen väliltä. Ulkoilemaan lähti reilu sata reipasta hiihtäjää ja kuusi opettajaa. Saimme nauttia aurinkoisesta pakkassäästä!
voitelu.jpg
latu1.jpg
tytöt.jpg
latu2.jpg
laavu.jpg
nuotiolla.jpg
hiihto-opet.jpg

Tutustumassa Esedulla

Kahdeksannen luokan valinnaiskotitalouden ryhmä kävi tutustumassa Esedulla leipuri-konditorian -opintoihin. Leipomisessa meillä oli ohjaajina alan opettajia ja opiskelijoita. Lopputuloksena tuli kauniita ja herkullisia pullia ja mukaan tarttui myös tietoa alan opinnoista. Kiitos Esedulle antoisasta vierailusta!

Liitteet:

Kuvakooste

Valinnaisaineilta

Valinnaisaineillassamme 7. luokan oppilaat huoltajineen tutustuivat kahdeksannella ja yhdeksännellä luokalla tarjolla oleviin valinnaisaineisiin.

Valinnaisaineet antavat oppilaalle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan itselleen mielekkäiden asioiden parissa. Toisaalta ne antavat myös loistavan tilaistuuden kokeilla rohkeasti uutta.

Tsemppiä valintojen tekemiseen 7. luokkalainen!

18.2.2019.jpg

Taitaja9-kisailua Esedulla

Keskiviikkona 18.10. Urheilupuiston koulun yhdeksännen luokan oppilaita kilpaili kuuden joukkueen voimin Etelä-Savon ammattiopistolla Taitaja9-kilpailun Mikkelin paikalliskilpailussa.

Taitaja9-kilpailu on yläkoululaisille suunnattu kädentaitokilpailu, joka tutustuttaa kilpailijat eri ammattialoihin vauhdikkaan ratakisailun merkeissä. Tällä kertaa taitoja testailtiin muun muassa liikennemerkkien tunnistamisen, tietokoneen näppäimistön kokoamisen, kylkiasennon sekä pullapitkon letityksen merkeissä. Vauhdikas kilpailu tarjosi jännityksen hetkiä niin kisailijoille kuin myös kannustusjoukoille.

Taitaja2.jpg

Mikkelin alueen paikalliskilpailussa kisaili 24 joukkuetta, joista neljä parasta pääsi jatkoon Savon aluekilpailuun. Yksi Urskin joukkueista sijoittui tiukassa taistossa hienosti hopealle ja on näin ollen mukana tammikuun aluekilpailussa Savonlinnassa. Onnea jatkoon päässeille ja iso kiitos kaikille innokkaille kisailijoillemme huippuasenteesta ja hyvästä kisahengestä!