Liikkumaan aktivoivat teippaukset

Liikkumaan aktivoivat teippaukset

Maalis-huhtikuun vaihtessa 2016 Liikkuvien koulujen verkostotapaamisessa kaikille paikalla olleiden koulujen edustajille jaettiin lattiateippejä kolme rullaa: punaista, vihreää ja keltaista. Tehtävänä oli kehitellä huhtikuun loppuun mennessä liikkumaan innostava teippaus ja lähettää se johonkin somepalveluun tunnisteella #liikkuvamikkeli.

Opettajat innostuivat asiasta heti ja yhdessä mietittiin millaisia teippauksia tehtäisiin ja minne teippaukset totutettaisiin. Oikeastaan ideoita oli niin paljon, että suurin huolen aiheemme oli teippien riittävyys. Myös oppilaat pääsivät ideoimaan ja heistä oli erityisesti apua teippausten toteutuksessa.

Täällä esittelemme tehtyjä teippauksia sekä niiden käyttöideoita. Peda.netin Jaa-toiminnolla tulostetaan QR-koodit, joiden takaa voi katsoa vinkkejä kuinka teippauksia voi tunnilla tai välitunnilla hyödyntää. Omat ideat ja sovellukset ovat sallittuja ja erittäin toivottuja. Toivomme, että sivuista tulisi vuorovaikutteiset ja uusia käyttöideoita voi kirjautuneet peda.net käyttäjät ehdottaa kommenttikenttään.

Edit: On tullut paljon kysymyksiä siitä mitä käytetty teippi on. Pienen selvityksen jälkeen, käytetty teippi on: 3M vinyyliteippi 764i. Tässä linkki yhteen verkkokauppaan, josta teippiä voi ostaa.