Kerhot

Tule rohkeasti mukaan!

Lukuvuoden 2018-2019 kerhot 

Monitoimikerho (1.-2.lk)
Monitoimikerhon tavoitteena on tarjota koulumme 1-2.luokan oppilaille kerhotoimintaa. Kerhossa on erilaisia sisältöalueita: pihapelejä ja -leikkejä, kuvataidetta ja askartelua sekä suullisen ilmaisun harjoituksia ja leikkejä. Kerhon tavoitteena on harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä tekemisen kautta sekä tuottaa iloa ja onnistumisen kokemuksia kerholaisille.

Vetäjänä Päivi Marjuaho. Maanantaisin klo 12.15-13.15 (parakki 21/5C). 

Liikkarikerho (2.LK)
Kerhossa liikutaan, leikitään, urheillaan ja pelaillaan ulkona koulun pihalla ja lähimaastossa. Pieni kosteus ei estä ulkoilua, mutta sadesäällä touhuamme ja pelailemme parakissa nro 20. 

Vetäjänä Saara Surakka. Keskiviikkoisin klo 12.15-13.15. 

Kuorokerho (Juniorikastanjat) (2.-4.lk)
Kuoron tavoitteena on tarjota koulumme 2.-4.-luokkalaisille mahdollisuus yhdessä laulamiseen sekä laulamisen ilon kokemiseen. Kuoro pyrkii laulamaan eri tyylisiä, mukavia, lapsen maailmaan sopivia lauluja. Kuorossa opetellaan lisäksi kuorolaulun perustaitoja ja äänenhallintaa. Koulun kuoro esiintyy myös koulun yhteisissä tilaisuuksissa.

Kaikki laulamisesta kiinnostuneet uudet ja vanhat laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan laulamaan porukalla!

Vetäjänä Jenni Röppänen. Alkaa tiistaina 18.9 klo 14.00 kivikoulun puolella 1C-luokassa.

Kastanjakuoro (5.-9.lk)
Lauletaan erityyppisiä lauluja meiltä ja muualta, esiintymisiä sekä koulun tilaisuuksissa että muualla. Kuoro on tehnyt historiansa aikana kuoromatkoja ulkomaille.

Vetäjänä Juha Lindbohm. Tiistaisin klo 15-16 MU-luokassa

Venäjän kielikerho (3.-6.lk)
Venäjän kielen alkeita kirjaimien opettelusta alkaen.

Vetäjänä Viktorija Razgulina-Lytsy. Alkaa PE 21.9. klo 13.15 Kieli 3-luokassa.

TN Käsityökerho (3.lk)
Kerhossa kerrataan ja syvennetään varsinaisilla oppitunneilla opittuja teknisen työn taitoja sekä opitaan uusia tekniikoita. Töissä käytetään perustunneista poikkeavia materiaaleja ja oppilaille annetaan enemmän vastuuta työn suunnittelussa ja viimeistelyssä.

Vetäjänä Atso Karhi. Alkaa TI 6.11. klo 14-15.30 kivikoulun käsityöluokassa. Oppilaita kerhoon mahtuu 12. Jos halukkaita kerhoon on enemmän, arvotaan osallistujat periaatteella 3 oppilasta/luokka.

Hygieniapassi – kerho (9.LK) Kerho on tarkoitettu 9.- luokkalaisille kerhoon etukäteen ilmoittautuneille. Vetäjänä Johanna Lindbohm.

Tiedekerho
Vetäjänä Merja Kankaanpää

Yrittäjyyskerho 9.LK valinnaisen NY-kurssin puitteissa. Vastuuopettajina Matias Haukkala ja Marjut Eemola.

Lisätietoja kerhoista voi kysyä vetäjiltä.