PÄÄMAJAKOULUN KERHOT 2019–2020

PÄÄMAJAKOULUN KERHOT 2019–2020

Lisätietoja voi tiedustella kerhojen vetäjiltä.

Tervetuloa kerhoon!

Musakerho (1.-2.lk)

1.-2.-luokkalaisten musakerho kokoontuu torstaisin klo 13.15–14.15 Päämajakoulun musiikkiluokassa (2. kerros). Musakerhossa tehdään kaikkea kivaa musiikkiin liittyen! Leikimme ja liikumme musiikin mukana, opettelemme uusia lauluja, harjoittelemme yhteismusisointia käyttäen mm. rytmi- ja laattasoittimia, lisäksi tutustumme kantele- ja ukulelesäestämiseen ja otamme ensi kosketusta myös bändisoittimiin. Esiinnymme tilanteen tullen koulupäivän aikana, esim. juhlissa. Kerhoa ohjaa 3M-luokan opettaja Elina Kellman (p. 044-794 5190). Kerhoon otetaan max. 15 oppilasta (kerho on tällä hetkellä täynnä).

Tervetuloa musisoimaan!

 

Näytelmäkerho 3. - 6. Lk

Innostu teatterista koulun näytelmäkerhossa! 

Päämajakoulun näytelmäkerhossa tehdään improharjoituksia ja harjoitellaan yksi pidempi näytelmä.joka mahdollisesti esitetään koko koululle:) Opit myös puvustamista, maskeeraamista ja lavastusta. Kerho aloittaa maanantaina 16.9. klo 14-15. Paikka entinen kuvataideluokka (5a luokka). 

Rohkeasti mukaan kaikki näyttelemisestä kiinnostuneet!

Opettajana Kirsi From.

 

Taide-kerho

Taidekerhoa ohjaa opettaja Kirsi From.

 

Bändikerho

Musiikkiluokkalaisille (ensisijassa 5.-6.lk) suunnattu bändikerho kokoontuu marras-joulukuussa keskiviikkoisin klo 14.00-15.00 ja valmistelee koulumme joululaulutilaisuuden 20.12. musiikin. Mukaan mahtuu soittajia (rummut, basso, kitara, piano, huilu, rytmisoittimia, laattoja jne) ja laulajia, max.15 oppilasta. Vetäjänä Johanna Tähkäpää

 

Matikka- ja luonnontiedekerho 

Tule mukaan ratkomaan erilaisia matemaattisia pähkinöitä ja tutkimaan luonnon ilmiöitä. Teemme toiminnallista matikkaa ja erilaisia luonnontieteen tutkimuksia ja kokeita. Kerho kokoontuu torstaisin klo 14-15.30 luokassa 3B. Ensimmäinen kerta on torstaina 3.10. ja siitä eteenpäin kuusi (6) kertaa.

Ilmoittaumiset Wilman kautta Heini Kurjelle (3B-luokan opettaja)

 

Suunnistuskerho

Suunnistuskerhossa tutustutaan suunnistukseen ja karttamerkkeihin pelien ja leikkien avulla. Suunnistamme koulun lähimaastossa ja tutustumme mahdollisesti kuntorastien toimintaan.. Suunnistuskerho on suunnattu 1.-3.-luokkalaisille. Kerhoa ohjaa opettaja Iina Malinen.