Päämajakoulu

Tarvitseeko lapsesi tai perheesi tukea kouluasioissa?

Tarvitseeko lapsesi tai perheesi tukea kouluasioissa? Voit ottaa yhteyttä puhelimella, Wilmalla tai sähköpostilla. Päämajan väki auttaa tarvittaessa.

Oma opettaja tai oppiaineen opettaja:

Ole ensin yhteydessä omaan opettajaan, jos haasteet koulutehtävien tekemisessä ja uuden oppimisessa kasvavat liikaa. Koulutehtäviä ei ole tarkoitus tehdä aamusta iltaan. Opettajat tavoittaa puhelimella, Wilmalla ja sähköpostilla. Opettajien puhelinnumerot löytyvät koulun nettisivulta www.paamaja.fi kohdasta yhteystiedot.


Erityisopettajat:

Oman opettajan tukitoimien jälkeen auttaa erityisopettaja. Erityisesti erityisen tuen ja tehostetun tuen oppilaat.

Riina Pajunen 040 129 4937

Minna Äikäs 044 794 2913


Koulunkäynnin ohjaajat

Yksilöllistä ohjausta ja apua pulmatilanteisiin. Ohjaajien antamaa tukea koordinoivat erityisopettajat.


Rehtorit

Opetuksen järjestämiseen, huoliin tai mihin tahansa kouluasiaan.

rehtori Heikki Väätäinen 044 794 2705

vararehtori Hannele Pettinen 044 794 2815


Terveydenhoitaja

Kouluterveydenhuollon terveydenhoitajat ja lääkärit on siirretty toistaiseksi muihin tehtäviin. Kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä Essoten neuvolapuhelimeen p. 015 744 7744 klo 8-14 välillä.

Terveydenhoitaja Annamari Rissaseen voi olla yhteydessä Wilma-viesillä tai 044 794 4654.


Kuraattori

Koulukuraattorit antavat psykososiaalista tukea pääsääntöisesti etäpalveluna joko puhelimitse tai Video Visit -yhteyden avulla. Harkinnan mukaan kuraattorit tapaavat myös yksittäisiä oppilaita, mikäli etäyhteydet eivät sovellu käytettäväksi. Voit olla yhteydessä kuraattoriin kaikissa niissä asioissa kuin ennenkin. Yhteydenotto kuraattoriin tapahtuu puhelimitse tai wilman kautta, joko oppilaan itsensä, huoltajan tai koulun aikuisen toimesta.

Kuraattori Kaarina Mehto 044 794 2785


Tukea kodeille

 • Perheohjaaja Sini-Maaria Härkönen 040 359 7386
 • Mikkelin Perheneuvo – ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille

puhelin 040 129 4818 ma klo 13-15, ti 8-16, ke 16-18, to 8-16, pe 8-10
sähköinen yhteydenotto ympäri vuorokauden 
essote.perheneuvo.fi/

Ohjeita koulunkäyntiin ilman lähiopetusta:

Poikkeuksellisissa oloissa on tärkeää huolehtia päivärytmin säilymisestä. Opilliset tavoitteet saattavat jäädä pienempään rooliin, mutta yhteinen tärkeä tavoite on nyt harjoitella itsenäistä työskentelyä ja vastuunottamista. Päivärytmin säilyminen on tässä olennainen osa.

 1. Tee samat aamurutiinit kuin tavallisena koulupäivänä. Syö hyvä aamupala, vaihda yöasu päivävaatteisiin ja tee pieni liikuntahetki - kävele vaikka kortteli ympäri. Kehosi on tottunut siihen, että liikut koulumatkoilla.
 2. Pidä taukoja. Et työskentele koulussakaan useita tunteja putkeen, pidä välitunteja. Olet tottunut tiettyyn ateriarytmiin. Syö hyvä lounas ja välipaloja, jotta jaksat ja pysyt mieleltäsi pirteänä.
 3. Isommat oppilaat saattavat tehdä enemmän töitä tietokoneella. Muista ottaa taukojumppia päivän mittaan, että niska-hartiaseutu pysyy kunnossa. Jumppakissan ohjeista saat ideoita päivittäiseen liikkumiseen: www.bit.ly/jumppakissaohje
 4. Et ole lomalla! Olet nyt oppimassa ja tekemässä koulutyötä koulun ulkopuolella. Se vaatii sinulta omaa aktiivista työtä ja vastuunottamista oppimisesta. Tee itsellesi päiväaikataulu ja noudata sitä, että hommat tulevat tehtyä. Tässä esimerkki päivaohjelmasta:

--------------------------------------------------------

8 herätys ja aamutoimet

9 - 10 koulutyötä

10 - 10.30 pitkä välitunti ulkona

10.30 - 11.30 koulutyötä

11.30 - 12.30 lounas ja välitunti

12.30 - 14 koulutyötä riippuen luokka-asteesta ja opiskeltavien asioiden määrästä 

14 välipala ja liikuntahetki ulkona

----------------------------------------------------------

 1. Tarkista wilman viestit ja opettajalta saamasi ohjeet joka arkiaamu. Ohjeet tulevat viimeistään kello 9.
 2. Myös kavereiden kanssa voit opiskella ja kysyä neuvoa, esimerkiksi videopuhelun välityksellä.
 3. Ole aktiivinen ja pyydä tarvittaessa apua kodin aikuisilta tai opettajiltasi. Voit saada pyydettäessä yksilöllistä etäohjausta.
 4. Älä käytä älylaitteita koulupäivän aikana viihdetarkoitukseen. Riski jumiutua peli- tai somemaailmaan on todellinen. Vanhempien on tärkeää rajoittaa laitteiden käyttöä, ettemme ajaudu tilanteeseen, jossa koulutyön jatkuttua kouluun tulee lapsia, jotka ovat peliriippuvaisia ja heidän unirytminsä on sekaisin.
 5. Kiitä itseäsi hyvin tehdystä työstä. Kiitä myös vanhempiasi, jos he ovat sinua auttaneet.
 6. Naura, laula ja iloitse keväästä! 

Voimia poikkeuksellisiin oloihin jokaiseen kotiin!

Liikuntapäivä

Tiistaina 3.3. pidettiin perinteinen 3.-6. luokkien liikuntapäivä. Aktiviteetteina oli mm. luistelua, sisäliikuntaa, hiihtoa Rantakylän ensilumenladulla, tanssia ja laskettelua Tornimäellä. 


Ystävänpäivä 14.2.Päämajakoulussa vietettiin ystävänpäivää taikojen ja tanssien merkeissä. Taikuri Paavo Slazenger teki hienoja taikatemppuja ja Mikkelin lukiolaiset ilahduttivat meitä vanhoilla tansseilla. Koulun oppilaskunta oli haastanut kaikki pukeutumaan pinkkiin tai punaiseen. Myös halisydämet toivat mukavaa säpinää koulupäivään ja hymyn huulille.

Päämajakoulu 147 vuotta

Koulumme perustamisesta on kulunut 147 vuotta. Koulu aloitti toimintansa 2.9.1872, mutta oma kouluksi tarkoitettu rakennus vihittiin käyttöön 130 vuotta sitten. Näitä juhlimme koulussamme 14.11. 


Puheessaan Heikki Väätäinen kertoi koulumme historiasta.


Musiikkiluokkien kuoro ja uudet kuoropaidat.


Vitosen tytöt olivat tehneet upean koreografian Myrskyluodon Maijaan.


Muutamat opettajat olivat pukeutuneet kansallispukuihin.

Koulujen suunnistuskisat


Koulujen suunnistuskisat järjestettiin torstaina 26.9. Urpolassa. Päämajakoululta oli mukana 10 suunnistajaa ja heistä kaikki saivat sarjoissaan hyväksytyt suoritukset, hienoa! Kultaa voittivat kutosen Aallotar Kirjalainen ja nelosen Leo Ryhänen. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Pesispeli

Perjantaina oli perinteinen kutosten ja opettajien pesispeli ja tällä kertaa opettajat voittivat hyvästä vastustajasta huolimatta.

Maastojuoksukisat


Nelosen pojat lähtöviivalla.


Aaron, Nooa ja Vili kutoselta lähtötunnelmissa.


Kutosen tytöt ennen starttia.


Neelan ylivoimainen loppukiri.


9.5. juostiin perinteiset maastojuoksukisat Mikkelin Raviradalla. Koulultamme matkaan oli ilmoittautunut peräti 101 juoksijaa ja saimmekin nauttia sekä auringonpaisteesta että suuresta urheilujuhlasta. 

Jokaisessa sarjassa palkittiin 6 parasta ja koulumme sai 7 mitalia:
 • 6.lk tytöissä Sofia Kokko oli 3. ja Ella Turunen 6.
 • 5. lk tytöissä Neela Ombati voitti ylivoimaisesti ja pojissa Salomon Särkkä oli 5. 
 • 4. lk pojissa Oskari Kokko oli hienosti toinen.
 • 3. lk tytöissä Minea Airaksinen oli kolmas ja Elli Himanen neljäs. 

PääsiäiskirkkoKiirastorstaina koulumme osallistui perinteiseen pääsiäishartauteen. Kuvassa Senni, Lieko ja Konsta, jotka lauloivat tilaisuudessa kauniit soolo-osuudet, taustalla 6M-luokasta koostunut esilaulukuoro.

Hyvää pääsiäistä!

Virpovitsojen siunaus

Ortodoksisen kirkon isä Mikko sekä kanttori Maria kävivät siunaamassa oppilaidemme upeat virpovitsat.Päämajakoululaiset kahmivat mitaleitaKoululiikuntaliiton Etelä-Savon alueen uintimestaruuskisat järjestettiin 4.4. Savonlinnassa. Mikkeliin tuli kisoista peräti 46 mitalia ja niistä 14 Päämajakoulun oppilaille. Onnea hurjassa vireessä oleville uimareille!

5.-6. luokkien sarjassa:

Akseli Kellman (5M) yhteensä 6 mitalia:

 • kultaa 50m rintauinti
 • kultaa 50m selkäuinti
 • kultaa 50m perhosuinti
 • kultaa 100m sekauinti
 • kultaa 4x50m vapaauinnin sekaviesti
 • hopeaa 50m vapaauinti

Viivi Ikonen (6A) yhteensä 2 mitalia:

 • kultaa 50m rintauinti
 • kultaa 4x50m vapaauintiviesti

Lotta Ollikainen (6A) yhteensä 2 mitalia:

 • kultaa 4x50m vapaauinnin sekaviestissä
 • pronssia 50m rintauinti

3.-4. luokkien sarjassa:

Elli Himanen (3M) yhteensä 2 mitalia:

 • kultaa 50m vapaauinti
 • kultaa 50m rintauinti

Lauri Ollikainen (4B) yhteensä 2 mitalia:

 • hopeaa 50m vapaauinti
 • hopeaa 50m selkäuinti

KirjailijavierailuAnna ja Elvis kirjasarjan kirjailija Maria Kuutti kävi kertomassa 1.-2.-luokkalaisille kirjailijan ammatista ja unelmoimisen tärkeydestä. Lopuksi oppilaat pääsivät tekemään ääniefektejä Anna ja Elvis leirillä -kirjan kummitustarinakohtaukseen.

JuhlahumuaTällä viikolla koulumme on päässyt nauttimaan juhlahumusta oikein urakalla. Torstaina hassusti pukeutuneet abit juhlivat penkkareitaan ja heittelivät Päämajakoulun oppilaille huurjat määrät karkkia. Perjantaina olik Wanhojen tanssien vuoro. Lopuksi rohkeimmat oppilaatkin pääsivät Cicapon pyörteisiin.

Some-koulutusta

Some-kouluttaja Pauliina Mäkelä piti tiistaina oppilaille kaksi oppituntia somen käytöstä. Illalla oli vanhempien vuoro saada oppia. Pelaamisessa on sekä hyviä että huonoja puolia. Pauliina painotti, että on vanhempien tehtävä asettaa rajat pelaamiselle, se on sitä rakkautta. Jollekin lapselle puolikin tuntia päivässä on liikaa peliaikaa, jokut toinen kestää vähän pidempiä aikoja. Pelaaminen ei saa haitata koulunkäyntiä, liikkumista, unta, ruokailuja, harrastuksia eikä sosiaalisia suhteita. Vanhempien kannattaa olla aidosi kiinnostunut lasten pelaamisesta, jotta he tietävävät, mitä lapsoset pelimaailmassa touhuilevat.Jos et päässyt vanhempainiltaan, Pauliinan SlideSharesta löytyy luennon diat.


Muista someturva.fi, jos netissä sattuu jotain ikävää.

Lukemisen unelmavuosi ja koulun uusi kirjasto

Lukemisen unelmavuoden kunniaksi koulumme sai uuden kirjaston. Kirjasto on viihtyisä ja sen hyllyt notkuvat uusia Lukuklaani-hankkeesta saatuja kirjoja, jotka houkuttelevat koululaisia satujen ja tarinoiden maailmaan.

Lukeminen kannattaa aina!


Lumirakennelmat

Vuoden viimeisenä koulupäivänä oppilaat rakentelivat lumilinnoja ja muurahaiskekoja jääkokkareista. Oppilaiden toiveesta otimme lumiteoksista kuvat tänne peda-nettiin.

Telkkarista tuttu yllätysvieras päivänavauksessa


Saimme perjantain päivänavaukseemme X-factoryssa semifinaaleihin selvinneen Henri-Aleksin vieraaksemme. Hän esitti meille säveltämänsä ja sanoittamansa kappaleen ja kertoi hieman taustastaan, Henri-Aleksihan on itsekin käynyt Päämajakoulun musiikkiluokat Pasin oppilaana.

Ihmepoika A ja oopperapäiväKoulumme viidennen ja kuudennen musiikkiluokkien oppilaat toteuttivat yhdessä Kansallisoopperan ja -baletin kanssa Ihmepoika A -koululaisoopperan. Pääsimme seuraamaan huikean hienon esityksen vauhdikasta ja liikuttavaa kenraaliharjoitusta torstaina. Ihmepoika A on Timo Hietalan säveltämä ja Palefacen kirjoittama ooppera pakolaisuudesta, koulukiusaamisesta, suomalaisten ennakkoluuloista ja mielikuvituksen voimasta sekä siitä, ettei koskaan saa menettää toivoaan ja luovuttaa.


Ooppera toimi innoittajana myös kuvataiteen tunneilla. Yllä taikaköynnös, taikasoittimia ja taikakakku.

Rakuunan soittokuntaTänään saimme nauttia Rakuunan soittokunnan konsertista ja soitinesittelyistä. Kuulimme mm. Porilaisten marssin sekä Frozenin, Tähtien sodan ja Simpsoneiden tunnusmusiikkeja. Lopuksi neljä onnekasta koulun oppilasta pääsi kokeilemaan kapellimestarin hommia.


Victoria sai kunnian kokeilla kapellimestarina oloa.

Syyslaulajaisten kautta syyslomalle!


Syyslaulajaisissa kuulimme syksyisisä lauluja nelosten säestäminä. Laulajaisten loppuhuipennuksen järjesti opebändin Mörri-Möykky. Leppoisaa lomaa!

Yhteistyössä on voimaa

Koulun syksyiset suunnistusviikot ovat ohi ja niin oppilaat kuin opettajatkin saivat varmasti nauttia raikkaista syyssäistä ja liikunnan ilosta. Koulumme sai suunnistusseura Navilta lainaan paljon hyviä oheisharjoitteita. Pääsimme myös hyödyntämään valmiita karttoja, mikä helpotti opettajien työtä. Tutuiksi tulivat ainakin Pankalammen ja Myrkkylampien maastot sekä Mikaelin piha sprintti- ja viuhkakartoin. Lisäksi 1.-2.-luokkalaiset kävivät retkipäivänään pistesuunnistamassa Kenkäveron idyllisessä pihapiirissä.


 Koulujen suunnistuskisat

Suunnistusseura Navi järjesti mainiot suunnituskisat Mikkelin koululaisille Tuppuralassa. Erityisesti 5.-6.-luokkalaisten radat tarjosivat haastetta harrastajille, mutteivat olleet liian vaikeita aloittelijoillekaan, vaikka osa viipyikin maastossa pitempään. Valitettavasti hylkäyksiltäkään ei säästytty, sillä kaikki eivät muistaneet tarkistaa rastimääreitä.

Päämajakoulusta kisoissa oli mukana 11 oppilasta ja he toivat koululle kolme mitalia. Alla tuloslistojen kolmen kärki ja Pämiksen oppilaiden sijoitukset:

Tytöt 3.lk
1. Elli Korpinen, Launiala
2. Inkeri Collan, Peitsari
3. Hertta Malinen, AYK
6. Tuuli Jalkanen
14. Vilma Kaipainen

Pojat 3. lk
1. Juuso Haimakainen, Urpola
2. Leo Ryhänen
3. Leevi Paasonen, Lähemäki
9. Lukas Weisshoff

Tytöt 4.lk
1. Silja Valtola, Kalevankangas
2. Veera Pöyry, AYK
3. Sini Saar, Ristiina

Pojat 4. lk
1. Eetu Närhi, Sairila
2. Konsta Räihä, Rämälä
3. Jaakko Ikonen, Rantakylä
7. Juho Tonteri
8. Otto Lidstedt

Tytöt 5.lk
1. Suvi Liukkonen, Tuppurala
2. Fanni Malinen, AYK
3. Senja Auvinen, Rantakylä
6. Aallotar Kirjalainen

Pojat 5.lk
1. Ilari Paajanen, Sairila
2. Akseli Kellman
3. Mikael Platonov
4. Sauli Sappinen

Tytöt 6.lk
1. Meeri Kurttila, Rantakylä
2. Sofia Kemppi, Moisio
3. Helmi-Amalia Valjakka, Moisio

Pojat 6.lk
1. Eetu Valtola, Kalevankangas
2. Aaron Nousiainen
3. Niilo Himanen, Kalevankangas

Päämajakoululaisille ropisi mitaleita

Torstaina 13.9. kisattiin Urskissa kouluviestikarnevaalit ja Päämajakoulu sai runsaati mitaleita.

P 3.-4.-luokkien ruotsalaisviesti
1. Päämajakoulu 2
2. Rantakylä 
3. Joroinen 
4. Päämajakoulu 1
8. Päämajakoulu 3

T 3.-4.-luokkien ruotsalaisviesti
1. Anttola
2. Joroinen
3. Peitsari
4. Päämaja 3
5. Päämaja 2
8. Päämaja 1

T 5.-6.-luokkien ruotsalaisviesti
1. Päämaja 1
2. Urpola 3
3. Päämaja 2
4. Päämaja 3

1.-2.-luokkien sukkulaviesti
1. Moisio 
2. Joroinen 
3. Rouhiala 
6. Päämajakoulu

3.-4.-luokkien sukkulaviesti
1. Päämaja 1
2. Päämaja 2
3. Moisio

5.-6.-luokkien sukkulaviesti
1. Päämajakoulu 1
2. Kalevankangas
3. Lähemäkii
7. Päämajakoulu 2

Opettajat
1. Lyseo
2. Urheilupuisto
3. Päämajakoulu


Koulun suunnistajat isoissa kisoissa

Elokuun viimeisenä päivänä Sipoossa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun OK Trian järjesti KLL:n suunnistuskilpailut. Päämajakoulusta karkeloissa oli mukana viisi nuorta suunnistajaa. H10RR-sarjassa Juho Tonteri sijoittui upeasti 14. ollen päivän toiseksi paras mikkeliläinen. Saman sarjan Otto Lindstedt oli 78. H11TR-sarjassa Akseli Kellman oli 59., H9RR-sarjan Leo Ryhänen 54. ja D11TR-sarjassa Aallotar Kirjalainen sijoittui sijalle 35.

Lauantaina kisoissa oli vuorossa viestit, joissa oli mukana yli 300 kolmehenkistä joukkuetta. Aallottaren joukkue sijoittui sijalle 22 ja Juhon joukkue tuli heti perään sijalle 23. Oton joukkue tuli samassa sarjassa sijalle 65. Kaikkiaan tuossa nuorimpien sarjassa oli 105 joukkuetta.

11-vuotias Akseli Kellman teki 13-vuotiaiden sarjassa huiman tuloksen ja nosti ankkuriosuudella joukkuettaan viisi sijaa ja lopputulos olikin mikkeliläisten päivän paras eli 17.


Kuvassa Akseli ja Otto odottelemassa lähtökarsinaan pääsyä.

Oppilaskunnan edustajat

Tämän lukuvuoden oppilaskunnan edustajat on valittu ja he esittäytyivät koko koulun yhteisessä päivänavauksessa 31.8. Lisäksi lauloimme mukavan yhteislaulun Ystävyyden puu 3M-luokan johdolla. 

Uusi lukuvuosi

Uusi lukuvuosi on polkaistu käyntiin ja koulua on käyty jo melkein kaksi viikkoa. Tänään meillä oli perintenen koulunaloitusjumalanpalvelus, jossa 4M-luokka lauloi mm. kauniin ja aina ajankohtaisen laulun Minun ystäväni on kuin villasukka -laulun.

Ystävällistä syyslukukautta kaikille!
Uutta ilmettä pihaan

Koulumme oppilaskunta suunnitteli pihaan uusia katumaalauksia ja yön aikana pihaan olikin ilmestynyt kaikkea kivaa.


Tikapuu-peli


Tervapata


Twister


Ruutuhyppely


Tikkataulu

Kevätjuhla

Torstaina vietettiin koulumme kevätjuhlia teemalla Matkustan ympäri maailmaa.


Ekaluokkalaisten italialaiset kissat Ristorante Naussa.


Rehtori Heikki Väätäinen muisti puheessaan eläkkeelle pian kirmaavaa Jari Lahtea.

Suunnistuskerho

Päämajakoulu järjesi yhteistyössä suunnistusseura Navin kanssa neljän tunnin mittaisen suunnistuskerhon. Ensimmäisellä kerralla leikimme karttamerkkiviestin ja tutustuimme karttaan rogaining- eli pistesuunnistuksen avulla. Toisella kerralla kerholaiset kirmasivat paahtavasta helteesta huolimatta leimausradalla ja harjoittelivat näin emit-leimasinten käyttöä. Kolmas kerta oli Pankalammen kuntorastien yhteydessä ja neljännen kerran teemana oli vauhdikas sprintti Urskissa. Lopuksi huilasimme karttapalapelejä kooten. 

Kerholaisilla oli kivaa ja jatkoa toivottiin kovasti. 


Karttamerkit tutuksi.


Rogaing-kartta ja rastilippu


Karttoihin tutustumista ennen sprinttiä.


Karttapalapeli koulun korttelista.

Loppuviikon ammatit


Torstaina oppilaat haastattelivat kansanedustaja Satu Taavitsaista, joka painotti lukemisen tärkeyttä.


Kuraattori kertoi työstään ja esitteli mielenkiintoisia työvälineitään.


Perjantaina Marika Lindstedt ja Inga Nikander kertoivat soitto-opettajien ammateista. Apuna oli tet-harjoittelija Ella, jonka kanssa Marika soitteli Kiviset ja Soraset -elokuvan tunnussävelmän.

Keskiviikon vierailijat

Tänään saimme musikaalisia vieraita Virosta ja saimme nauttia heidän kuoronsa ja kansanmusiikkiyhtyeensä upeasta konsertista. Konsertin jälkeen päivän tähtivieras Pauliina Rundgren esitteli ammattiaan ja vastaili reippaiden haastattelijoiden kysymyksiin.


Tilaisuuden aluksi meille esiintyi 3M, 4M ja Cantus-kuoro.
Pauliina Rundgren oppilaiden haastateltavana. Taustalla tulkki.

Ammattiviikko

Viikolla 17 koulussamme vietetään ammattiviikkoa ja saamme päivittäin tutustua sekä tähtivieraisiin että eri ammattien edustajien mielenkiintoisiin esityksiin. Maanantai alkoi kaupunginjohtajamme Timoa Halosen haastattelulla ja tiistaina koululle esiintyi taiteilija Pauliina Hukkanen.


Timo Halonen Aadan, Elmon ja Nellin haastattelussa.


Pauliina Hukkanen oppilaiden haastattelussa.

Virpovitsojen siunaus

Saimaan ortodoksisen seurakunnan isä Mikko kävi siunaamassa oppilaiden askartelemat virpovitsat.Talvilaulajaiset

Alkavan hiihtoloman ja ihanien talvipäivien kunniaksi vietimme tänään talvilaulajaisia. Näiden kuvien myötä oikein aurinkoista ja reipasta hiihtolomaa kaikille!


Pienet musakerholaiset.


Cantus-kuorolaiset kuoronjohtajana Johanna Tähkäpää.


5M-luokan säestäjät ja esilaulajat.


5M-luokan komppipoppoo.

Päämajakoulussa tapahtuu

4M konsertoi

Tekijä: Iina Malinen
Saimme tänään ilon ja kunnian seurata 4M-luokan Vuodenajat vaihtuu -konsertin kenraaliharjoituksia.

Jukurit koululla

Tekijä: Iina Malinen
Tänään Jukuri-pelaajat piristivät aamuamme kertomalla mm. kaveruudesta ja heijastimen tärkeydestä Lisäksi he vastailivat oppilaiden ja opettajien kysymyksiin ja jakoivat kortteja, lippuja ja julisteita.Musiikkiluokkien joulukonsertti

Tekijä: Iina Malinen
Tänään pääsimme seuraamaan Mikkelin musiikkiluokkien yhteisen joulukonsertin kenraaliharjoitusta Tuomiokirkkoon. Konsertissa kuultiin mm. iki-ihanat Ketun joululaulu ja Hallelujah.


Cantus-kuoro


3.-4-luokkalaiset


5.-6.-luokkalaiset


Yläkoululaiset


Kaikki, johtajana Johanna Tähkäpää.

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä