≡ Navigointi

Päämajakoulu

Päämajakoulussa tapahtuu

Virpovitsojen siunaus

Tänään ortodoksisen kirkon isä Pekka kävi kertomassa ortodoksisesta pääsiäisperinteestä. Lopuksi hän siunasi oppilaiden tekemät upeat virpovitsat ja virpoi Heikki-rehtorin.

IMG_5752.JPG

IMG_5756.JPGJ

Perjantaina pelattiin

Perjantain teemana oli pelit. Oppilaat kiersivät neljällä eri pisteellä ja lopuksi he veivät keskiviikkona askartelemansa linnunpöntöt ruokalan seinille. Pisteillä aiheina olivat perinteiset lautapelit, koodaus, ongelmanratkaisu ja interaktiivinen SEPPO-peli, jossa oppilaat kisasivat kaikkiaan 26 neljähenkisessä ryhmässä. Voittajajoukkue Karhut keräsi hienosti 2700 pistettä. Tehtävissä piti mm. tutkia koulun vanhoja piirrustuksia, arvioida puhelinkopin paino, tietää tauluista puuttuvat presidentit ja taiteilla oma versio rehtorin kanslian viereisestä metsämaisemasta.A48C34E9-44B2-4A0D-A9A6-8533A9B8BF61.jpg

Monialainen viikko keräsi oppilailta paljon kiitosta, myös me opettajat olimme tyytyväisiä onnistuneeseen viikkoon. Oikein mukavaa ja vauhdikasta hiihtolomaa kaikille!

Terveisin
Elina, Iina, Jari, Kristiina, Maarit ja Saara

Monialainen viikko

1A, 3A, 4M, 5A ja 6B viettävät viikolla 8 monialaista viikkoa, jonka teemana on taidot. Eilen maanantaina harjoittelimme ryhmässä toimimista ja tänään liikuimme urakalla viidellä eri pisteellä. Pisteillä aiheina olivat parkour, tekniikat, norsupallo, kaupunkisota sekä venyttely ja rentoutus. Oppilaat liikkuivat posket punaisina ja hiukset märkinä, jopa niin kaikkensa antaneina, että yksi ekaluokkalainen päivän päätteeksi nukahti rentoutumispisteellä.

5AC21523-70EE-408D-9866-7363BC9B27EE.jpg

D5F9317A-3AA2-4257-B24C-3F906C04D1DF.jpg

Joulukalenteri

JOULUKALENTERIIN

J
oulu lähestyy ja on aika aloittaa jouluinen puuhastelu. Yllä olevasta linkistä pääset sähköiseen joulukalenteriin ja sen luukkuihin, joista paljastuu pieniä jouluisia tehtäviä. (Luukku on numeron vieressä oleva punainen pallura.) Leppoisaa joulukuuta!

Syysretkipäivä

Tiistaina 1A-luokkalaiset retkeilivät Urpolan myllylle yhdessä 4M-luokkalaisten kanssa. Päivä oli lämmin, kaunis ja kaikin puolin onnistunut. Myllyllä oppilaat nautiskelivat eväät ja tutustuivat luontopolun ihmeisiin. Urpolan pururadalla oppilaat ratkoivat yhdessä "luontomatikkapähkinöitä" ja suorittivat pienen väriseikkailun. Paluumatkalla ainakin pienimpien oppilaiden askel alkoi jo hidastua, mutta hymyssä suin kaikki jaksoivat kävellä takaisin koululle.

image.jpeg

Löytötavarat

On taas se aika vuodesta, kun koulumme käytävät pullistelevat löytötavaroita. Alakäytävällä on kattava näyttely ulkovaatteita, urheiluvälineitä ja jumppapusseja. Tulkaa etsimään omanne nyt viimeisen kouluviikon aikana! Kesäkuussa loput löytötavarat toimitetaan hyväntekeväisyyteen.image.jpg

Muutto lähestyy

Päämajakoulun luokat alkavat olla taas täynnä punaisia muuttolaatikoita. Hiihtoloman aikana ne siirtyvät väljiin, remontoituihin tiloihin ja purkaminen alkaa sitten viikolla 10. image.jpegimage.jpeg