Kalevankankaan koulu

Mikkelin kaupungin koulukuljetukset vuosille 2019-2020

Mikkelin kaupungin koulukuljetukset vuosille 2019-2020 kilpailutettiin syksyn aikana. Kilpailutuksen seurauksena joidenkin reittien liikennöitsijä vaihtuu 2.1.2019 alkaen. Liitteenä on listaus koulukuljetusreiteistä ja liikennöitsijöistä kevätlukukaudelle 2019 sekä päivitetyt liikennöitsijöiden yhteystiedot.

Kuljetukset jatkuvat syyslukukauden reitityksen ja aikataulutuksen pohjalta eli muutoksen ei pitäisi vaikuttaa esim. aamun noutoaikoihin. Toki muutosvaiheessa tulee alkuun aina ”pientä säätöä”, ennen kuin reitti tulee kuljettajalle tutuksi.

Taksikuljetusoppilaiden osalta liikennöitsijän yhteystieto päivitetään Primukseen ensi viikon aikana, mutta kuljetusaikatauluissa oppilaat/huoltajat noudattavat aiemmin annettuja noutoaikoja.

KULJETUSMUUTOKSISTA ILMOITTAMINEN

Kuljetustarpeen muutoksista on aina ilmoitettava liikennöitsijälle! Ilmoitus viimeistään edellisenä iltana (akuutit tapaukset tilanteen selvittyä).

Tekstiviesti tai puhelinsoitto

- tekstiviesti muotoon ”kuljetusperuutus - kuljetusreitti ja numero – oppilaan nimi – kuljetusperuutukset”

- esim. Kuljetusperuutus 17 SATTILA – Mari Meikäläinen – keskiviikon 02.01. aamu- ja ip-kuljetukset

Mikkelin taksille kuljetusmuutosten ilmoitus ensisijaisesti sähköpostilla: keskus@taksimikkeli.fi, äkilliset muutokset puhelimitse.

REKLAMAATIOT

Koulukuljetusten aikatauluihin ym. liittyvistä ongelmista pyydetään ilmoittamaan Kyytineuvoon mahdollisimman pian sähköpostilla koulukuljetukset@mikkeli.fi. Ilmoitukseen on hyvä kirjata oppilaan nimi, liikennöitsijä, kuljetusaika ja reklamaation syy. Ilmoituksen voi tehdä koulu tai huoltaja.

Terveisin

Mikkelin kaupunki

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue

Kyytineuvo/koulukuljetukset

Maaherrankatu 9 – 11, PL 278, 50100 Mikkeli

Liitteet:

Liikennöitsijät 2019-2020