Iltamat

Iltamat

Kalevankankaan koululla pidetään vuosittain Iltamat. Iltamissa on musiikkiesityksiä, näytelmiä, sketsejä ja tanssia. Iltamatuotto käytetään täysin oppilaiden hyväksi.


Kaliksen iltamien kunniakas historia

Iltamajuliste2014

Kalevankankaankoulussa on järjestetty iltamia yhteistuumin jo vuodesta 1979. Iltamista onkin muodostunut koulullemme tärkeä perinne. Kun Kalevankankaankolun iltamat keksi sen aikainen liikunnan lehtori Helmer Lilja, ideana oli kerätä koululle stipendirahaa.

Iltamilla on nostatettu koulumme yhteishenkeä ja myös nuorten luovuus pääsee valloilleen.

Pääasiassa tulot tulevat yhdeksäsluokkalaisille, ja he iltamissa eniten esiintyvätkin . Myös kahdeksas- ja seitsämäsluokkalaiset valmistavat ohjelmia.

Tekniikan kehitys on näkynyt paljon iltamien toteutuksessa. Ennen Kalevanakankaan koulun iltamissa valoheittimenä toimi piirtoheitin, catwalk rakennettiin kuvisluokan pöydistä ja äänentoistoon oli käytössä vain muutama langallinen mikrofoni. Powerpointeista ja videoklipeistä ei osattu haaveillakkaan. Tekniikan kehitys näkyy myös iltamajulisteissa. Vanhimmat julisteet ovat piirroksia joista otettiin mustavalkeita valokopioita koulun monistuskoneella.

Iltamajulisteita menneiltä vuosilta:

IMG_0927 IMG_0937 IMG_0935 IMG_0930 IMG_0934 IMG_0940 IMG_0931 IMG_0939