Äänestys

Iltamaäänestys

Mikä olisi paras iltamien teema? Valitse mieluisin vaihtoehto.
MUISTA TALLENTAA!



Sirkus-teemassa pellet, akrobaatit, taikurit, eläintenkesyttäjät ja muut ihmeelliset olennot valtaavat lavan. Tuleeko lavalle pelle, joka hupailuillaan hauskuuttaa kaikkia, vai onko klovnilla pahat mielessä? Sirkustirehtöörit johtavat esiintyjäkaartiaan varmoin ottein. Tanssijat ja akrobaatit voivat hämmästyttää yleisöä upeilla koreografioillaan. Entä mitä voisi tapahtua, jos sirkuksen kummajaiset karkaavat sirkuksesta? Lavalle voi nousta mitä erilaisempia sirkustaitelijoita. Musiikki tarjoaa jännitystä sekä taianomaisuutta ihmeelliseen sirkukseen.

'



Dekkari-teeman kehyskertomuksena voisi olla rikosmysteeri, jota illan aikana selvitellään. Juontoryhmän jäsenet voisivat olla esimerkiksi etsivätoimiston salapoliiseja tai kiireisellä poliisiasemalla työskenteleviä poliiseja. Ohjelmanumeroissa voisi parodioida esimerkiksi mafia- ja gangsterielokuvia tai keksiä ideoita rap-kulttuurista, elokuvista, kirjoista ja tv-sarjoista. Kuinka Hercule Poirot tai neiti Marple ratkaisisi pahamaineisen huumediilerin murhan? Miten CSI Kaliksen rikospaikkatutkijat selvittäisivät huipputeknologiaa hyödyntäen mystisen rehtorin katoamisen? Elokuvista ja tv-sarjoista voisi löytyä myös hyviä tunnusmusiikkeja tai biisejä musiikkiesityksiin sekä ideoita lavastukseen.

'



Mitä tapahtuu, kun lelukaupan lelut heräävät yöllä henkiin? Toy Story –animaatiosarjan ideaa mukaillen voisi tehdä sketsejä, joissa esimerkiksi Barbie ja Ken setvivät parisuhdekriisiään, tunnetut pelihahmot ottavat mittaa toisistaan tai rääväsuiset teddykarhut lähtevät bilettämään. Tähän teemaan sopisivat hyvin myös erilaiset Disney-, Pokemon- tai fantasiahahmot, onhan niistä tehty paljon leluja ja keräilyesineitä. Musiikki- ja tanssinumeroihin voisi ammentaa ideoita suosituista animaatioelokuvista. Lisäksi on paljon biisejä, joissa lelua, leikkiä tai peliä käytetään ihmissuhteiden vertauskuvana. Lelukauppamiljöötä voisi käyttää inspiraation lähteenä lavastukseen.

'



Tämän teeman ohjelmanumeroiden ideoita voisi ottaa esimerkiksi ensimmäisestä kuukävelystä, astronauteista raketissa, marsilaisista, avaruusturismista ja avaruusaiheisista elokuvista (Star Wars, Gravity, ET...). "Houston, Houston, we have a problem! Näytetäänkö me kauhean lihavilta näissä avaruuspuvuissa?" Millaisia koomisia pulmia astronauteilla voisi olla avaruuslennolla? Musiikkiesityksiin löytyy avaruusaiheisia biisejä vaikka kuinka paljon, eikä tanssinumeroissa voi välttää moon walkia.
Roskapostituksen esto
Valitse mikä tahansa numero, joka on suurempi kuin 2 ja syötä se kahteen seuraavaan kenttään.