Navigation

Kalevankankaan koulu

Kalevankankaan koulun perhesuunnistusilta

Tervetuloa koko perheen voimin Kalevankankaan koulun suunnistusiltaan keskiviikkona 5.10 klo 17.30 ( kokoontuminen välituntipihalle, varaston luokse ). Ratoja löytyy jokaisen taitotasolle sopivia. Makkarat ja mehua suunnistuksen päätteeksi.
Tervetuloa :)
T: Anttolan Urheilijat ja Kalevankankaan koulu

TAITURI- luokkien suunnistuspäivä

Anttolan Urheilijat järjesti koulumme Taituri-oppilaille suunnistuspäivän maantaina 26.9. klo 09.00-. Tarjolla oli kolme eritasoista ratavaihtoehtoa. Mukana myös emitit, emitkortit sekä tulostusapuna MTR- tietokone. Tapahtuma onnistui hienosti ja oppilaamme sekä järjestäjät saivat hienoja kokemuksia suunnistuksen parissa.
Kuvassa Teemu ja Juho odottamassa tietokoneen " kuittia " radan kiertämisen päätteeksi. Hienoa pojat- kaikki rastit löytyivät!

taiturisuunnistus.JPG

Robotit vierailivat koulullamme


Tiistaina 20.9.2016 koulullamme vieraili Nao-robotti. Pääsimme tutustumaan robotiikkaan AVIn järjestämässä opettajille suunnatussa Robotiikkaa opetuksessa koulutustilaisuudessa. Koulutuksessa oli mukana myös 6A luokan oppilaita testaamassa robotteja ja ohjelmoinnin alkeita.

IMG_0213.JPG
Video

Koulun tapahtumia


Nimetön.png

Tiistaina 13.9.16 Martat opettivat sienten tunnistamista ja antoivat hyviä ruokavinkkejäkin. Nyt innolla sienimetsään, tänä vuonna niitä riittää!

Koulussa tapahtuu


Perjantaina 2.9. avasimme lukuvuoden käyntiin perinteiselle Kick off -tapahtumalla. Kuvassa on menossa sukkulaviestikilpailu.
kickoff.jpg

Vanhempainilta 7.9.

Tervetuloa koulun yhteiseen vanhempainiltaan keskiviikkona 7.9. klo 18. Luokanopettaja/ -ohjaaja informoi asiasta lisää ja tarkemmin lähempänä ajankohtaa.
Yhteistyöterveisin,
Kalevankankaan koulun väki

Koulurauhajulistus

Valtakunnallinen Koulurauha Lukuvuodelle 2016-17 julistetaan Seinäjoella tiistaina 23.8. Vuoden teema on: " Jokainen on arvokas ".

Koulurauhan julistuksen avulla on jo yli 25 vuotta muistutettu koulujen alkaessa siitä, että jokaisella on oikeus turvalliseen ja viihtyisään kouluun.

Koulurauhatyön tavoitteena on, ettei ketään kiusattaisi, ettei kukaan jäisi yksin ja että jokainen oppilas ja henkilökunnan jäsen voisi kokea olevansa oman kouluyhteisönsä tärkeä ja hyväksytty jäsen.

Torstaina 18.8. koko koulumme kasaantui yhteen kuuntelemaan tukioppilaiden julistaessa koulurauhan alkaneeksi.

20160818_101443.jpg