≡ Navigointi

Kalevankankaan koulu

Jalkapalloturnaukset Hänskissä 20.-22.9.

Kalis kahmi menestystä koulujenvälisissä jalkapalloturnauksissa. Keskiviikkona tyttöjen kilpajoukkue voitti kilpasarjan ja torstaina poikien kilpajoukkue teki saman perässä. Heitä odottaakin matka jatkoturnauksiin.

Perjantaina höntsäturnauksessa voittopokaalit voitti sekä seiskojen että ysien joukkueet. Tässä kuvat joukkueista:

IMG_0821.JPGIMG_0826.JPG
Hyvällä asenteella pelasivat myös kasien joukkueet. Ysien finaalissa kohtasivat Kaliksen omat joukkueet ja se huipentuikin jännittävään rankkarikisaan. Katso huippukohdat tästä:


Mahtavaa oli saada näin iso joukko innokkaita liikkuja meidän koulusta mukaan! Hyvä Kalis!

Koulun pihaan istutettiin "Tulevaisuuden Puu."

Tänään torstaina Kalevankankaan koulun etupihalle istutettiin Suomi 100 vuotta teeman kunniaksi Tulevaisuuden Puu.

IMG_20170921_095901.jpg
Aluksi meidän pienet oppilaat esittivät kivan
lauluesityksen.
IMG_20170921_100029.jpg
Oppilaskunnan puheenjohtaja Iina Rasimus
piti hienon puheen.
IMG_20170921_100106.jpg IMG_20170921_100152.jpg

Sinivalkoinen päivä 20.9.

Kalevankankaan koulun oppilaskunta järjesti eilen sinivalkoisen päivän, joka liittyi Suomi 100 -juhlintaan. Oppilaita ja henkilökuntaa pyydettiin pukeutumaan joko siniseen tai valkoiseen ja kokoontumaan puolen päivän aikaan tekonurmikentälle. Siellä oppilaskunnan hallitus ja oppilaskuntaa ohjaavat opettajat asettelivat koulun väen siniristilippumuodostelmaan.

Oppilaskunnan hallituksen jäsen, 8C-luokan Viljami Tiainen, kuvasi tapahtuman drone-kopterillaan ja editoi siitä videon. Viljamin videon voi katsoa hänen You Tube -tililtään:

https://www.youtube.com/watch?v=t-HwW9AS_60

Iltamien teemaksi Toy Story

Iltamaäänestyksen tulos on seuraava:

1) Toy Story 62 ääntä

2) Dekkari 36 ääntä

3) Sirkus 32 ääntä

4) Avaruus 14 ääntä

Valitettavasti jotkut oppilaat käyttivät äänestyssysteemiä väärin ja tämän vuoksi heidän antamat äänet hylättiin.

TOY STORY

Mitä tapahtuu, kun lelukaupan lelut heräävät yöllä henkiin? Toy Story –animaatiosarjan ideaa mukaillen voisi tehdä sketsejä, joissa esimerkiksi Barbie ja Ken setvivät parisuhdekriisiään, tunnetut pelihahmot ottavat mittaa toisistaan tai rääväsuiset teddykarhut lähtevät bilettämään. Tähän teemaan sopisivat hyvin myös erilaiset Disney-, Pokemon- tai fantasiahahmot, onhan niistä tehty paljon leluja ja keräilyesineitä. Musiikki- ja tanssinumeroihin voisi ammentaa ideoita suosituista animaatioelokuvista. Lisäksi on paljon biisejä, joissa lelua, leikkiä tai peliä käytetään ihmissuhteiden vertauskuvana. Lelukauppamiljöötä voisi käyttää inspiraation lähteenä lavastukseen.

Opetusministeri vieraana koulullamme

Tiistaina 22.8. saimme kouluumme vieraaksi opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen. Lauluryhmä esitti tervetuliaislaulun ja Teemu Laurikainen ojensi kukat ministerille.

20170822_130447.jpg