Tervetuloa koulumme kotisivuille!

Kuusenkoristajaiset

KUUSENKORISTAJAISET
MAANANTAINA 4.12. KLO 18.00
Anttolan kirkossa

Tervetuloa koristelemaan kirkon joulukuusi askartelemalla sydän valitsemastasi materiaalista ja laulamaan joululauluja.

Kirkossa on myös mahdollisuus askarteluun klo 17.30 alkaen. Kirkosta siirrymme seurakuntatalolle, jossa julkistetaan vuoden nuori anttolalainen. Paikalla on myös joulupukki ja tarjolla on marttojen keittämää puuroa. Arvonnan pääpalkintona on joulukinkku!

järj. Anttolan alueseurakunta, Anttolan aluejohtokunta, ja Martat

Anttolanhovin etuja

Virkisty ja voimistu Anttolanhovissa!
Anttolanhovi tarjoaa Anttolan yhtenäiskoulun oppilaille ja opettajille etuja hyvinvoinnin tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut uimaan, kuntoilemaan ja nauttimaan Anttolanhovin monipuolisista palveluista etuhinnoin. Kuukausikortti 25 € / hlö sis. kuntosalin, liikuntasalin, firsbeegolf radan ja kiekkojen sekä uimahallin käytön rajoituksetta. Liikuntasalissa on mahdollista peleta salibandyä, lento- ja koripalloa, sulkapalloa yms. Tee liikuntasalivaraus ennakkoon numerosta 030 4575 200.
Muut vapaa-ajan vuokravälineet -50% vuokrattavissa mm. SUP-laudat, kanootit, soutuveneet, retkiluistimet ja lumikengät
Etuhintojen säännöt: Etuhinta on oppilaan sekä opettajan perhekohtainen etu. Eli etua voivat hyödyntää samaan perhekuntaan kuuluvat henkilöt. Lipuketta ostettaessa on oltava mukana Anttolan yhtenäiskoulun kortti, jolla etuus voidaan tunnistaa. Etuja ei voi yhdistää seuratoimintaan.
Tervetuloa!

Koulun syysmaastot

Koulun syysmaastoissa nähtiin reippaita juoksijoita ja iloisia kannustajia.

20170922_100830.jpg
20170922_100149.jpg
20170922_095540.jpg
20170922_095439.jpg

Tanssikerho

ANTTOLAN YHTENÄISKOULUN TANSSIKERHO

PERJANTAISIN JOKA TOINEN PERJANTAI KLO 14-16

Mikkelin seutu on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä avustusta lastenkulttuuriin. Avustuksen tarkoituksena on lisätä perusopetuksen oppilaiden tasavertaista mahdollisuutta harrastaa ja kokeilla taidetta ja kulttuuria koulupäivän sisällä tai sen yhteydessä. Tavoitteena on järjestää matalan kynnyksen taidekerhoja ja erilaisia taidekokeiluja kouluilla.

ILMOITTAUTUMISET TANSSIKERHOON SUORAAN REHTORILLE 14.9 MENNESSÄ.

TANSSIKERHO KOKOONTUU JOKA TOINEN VIIKKO 15.9-8.12 SYKSYLLÄ JA 12.1-20.4 KEVÄÄLLÄ YHT. 30 TUNTIA

OPETTAJANA TOIMII TANSSIKOULU LA CAREMNCITAN REHTORI CARMEN RODERGAS

Tunneilla tutustutaan eri tanssilajeihin mm. showtanssiin, nykytanssiin, kontakti-improvisaatioon, flamencoon, afrotanssiin, balettiin, katutanssiin. Tehdään lämmittely, tekniikkaharjoituksia sekä yhdistellään liikkeitä näyttäviksi tanssisarjoiksi kootaen koreograafisia kokonaisuuksia. Tunneilla keskitytään vartalon eri painopisteisiin ja jalkatyöskentelyyn sekä isojen liikeratojen käyttöön, ottaen kontakteja myös lattiaan. Tanssisarjat vaihtelevat nopeasta hitaaseen. Tärkeää on erityisesti musiikin kuuntelu, rytmiikka sekä ilmaisu. Jos pidät tanssimisesta, nyt on sinulla loistava mahdollisuus kokeilla ja löytää lajisi. Ei ole oikea tai väärää liikettä, on vain rento ja hauska yhteinen meininki. Varusteeksi riittää verkkarit, t-paita ja vaaleanpohjaiset sisäkäyttöön tarkoitetut lenkkitossut.

Tervetuloa tanssimaan! Tanssiterveisin Carmen Rodergas