Tuppuralan koulu

Tiedote Tuppuralan koulun tilanteesta 21.8.2019

21.8.2019

 

Tiedote Tuppuralan koulun sisäilmasta

Tuppuralan koululla on kokoontunut kiinteistökohtainen sisäilmatyöryhmä kesällä tapahtuneen tulipalon johdosta. Tulipalossa tuhoutui liikuntasali aputiloineen kokonaisuudessaan. Merkittäviä vesi- ja savuvahinkoja oli rakennuksen keskiosassa, jossa sijaitsee kaksi luokkatilaa ja kirjasto. Vahinkoja kärsineet luokkatilat ja kirjasto eivät ole toistaiseksi käytössä.

Rakennuksen siipiosissa oli lähinnä vähäisiä savuvauriota.

Tulipalon jälkeen koululla on tehty toimenpiteitä, jotta opetustoiminta voi jatkua Tuppuralan koululla.

Kaksi luokkaa toimii koulun läheisessä kiinteistössä, ns. kioskissa, väistötiloissa kunnes vahingoittuneet luokkatilat on korjattu.

Irtaimisto, joka on kärsinyt savuvahingoista, on siirretty pois koulun tiloista.

Ilmanvaihtokanavat on nuohottu ja niihin on tehty hajunpoisto.

Koulun uudella puolella on edelleen havaittavissa lievää savun hajua. Savun hajua ei esiintynyt en-nen ilmanvaihdon käynnistämistä. Hajua kulkeutuu lähinnä ulkokautta tuloilman mukana sisätiloihin. Hajun lähteet on paikallistettu ja toimet hajun poistamiseksi ovat käynnissä. Hajusta ei ole terveys-haittaa, mutta se saattaa aiheuttaa herkimmille ärsytysoireita. Vanhalla puolella savun hajua ei ole havaittavissa.

Tuppuralan koulun sisäliikuntatunnit pyritään järjestämään viikosta 44 alkaen Saimaa Stadiumilla ensisijaisesti tilausajojärjestelyin.

Vesi- ja savuvahinkoja kärsineet kaksi luokkatilaa ja kirjasto pyritään saamaan käyttöön vuoden 2020 alkupuolella. Liikuntasalin korjausaikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Mikkeli 21.8.2019

Tuppuralan koulun sisäilmatyöryhmä

Koulu jatkuu 8.8.2019 klo 9.

Hyvät Tuppuralan koulun oppilaat ja vanhemmat!

Kesäkuun koulupalosta huolimatta aloitamme lukuvuoden 2019-2020 niin normaalisti kuin mahdollista koulun sisäpihalta torstaina 8.8. klo 9.00. joten tervetuloa!

Toivottavasti mm. hienot hellekelit ovat antaneet energiaa kaikille tähän hieman erilaiseen lukuvuoden aloitukseen kuin tavallisesti!

Kesän tapahtumia käsitellään luokittain, ja lisäksi torstaina on tarvittaessa juttelemassa ja vastaamassa lasten kysymyksiin uusi koulukuraattorimme Maria Merta, p. 0406742270, kouluterveydenhoitaja Riitta Sillanpää, sekä pastori Petteri Kilpeläinen.

Lisäksi seuraavassa joitakin tulipalon 19.6. aiheuttamia muutoksia käytännön koulutyöhön:

  • Luokat 3B ja 3C aloittavat opiskelun väistötiloissa (entinen Tuppuralan kioski), jota voidaan kutsua tuttavallisesti Kioskiksi! Huom! Liikkuessaan muun koulun ja Kioskin väliä, on oppilaiden varottava erityisesti autoliikennettä Eläinklinikka Kurjen paikoitusalueella!
  • Sisäliikuntatiloja ei ole vielä tiedossa. Kaikki sisäliikuntavälineet tuhoutuivat palossa, ulkoliikuntavälineille on onneksi oma varasto koulun pihalla. Liikuntatuntien jälkeen oppilaille ei ole suihkumahdollisuutta.
  • Juhlien järjestäminen ja muoto mietitään uudelleen, onko niitä, samoin yhteiset päivänavaukset
  • Kerhojen pitäminen salissa ei ole enää mahdollista (esim. tanssi ja liikunta)
  • Koska vanha salin pohja ja vanhan ja uuden puolen välinen käytävä sekä vanha väestösuoja ovat työmaa-aluetta (oppilailla on työmaa-alueelle ehdottomasti pääsy kielletty), koulu toimii kolmena erillisenä rakennuksena, vanha ja uusi puoli sekä kioski. Esikoulu Pesäpuusta, uudelta puolelta ja kioskista oppilaat kulkevat ruokailuun ulkokautta.

1.8.2019 Antti Veijonen, rehtori

 

Sählyturnaus ja aikuiset vastaan oppilaat 12.4.2019

Ehkä ensimmäistä kertaa koulun historiassa kuudesluokkalaiset päihittivät niukasti koulun aikuiset maalein 4-3 sählyturnausviikon päätteeksi pelatussa ottelussa. Onnittelut kaikkien luokkien turnausvoittajille!

IMG_0164.JPG
IMG_0165.JPG
IMG_0169.JPG
IMG_0183.JPG
IMG_0192.JPG
IMG_0193.JPG
IMG_0210.JPG
IMG_0244.JPG
IMG_0245.JPG
IMG_0249.JPG

Lukuvuosi 2018-2019

Hyvät vanhemmat!

Jos olette kadottaneet, tai teiltä puuttuu kokonaan Wilma-tunnus, jolla pääsette kirjautumaan lapsenne tietoihin ja pitämään yhteyttä opettajaan ja lukemaan kouluun liittyviä tiedotteita, lähettäkää sähköpostitse tunnuspyyntö allekirjoittaneelle osoitteeseen antti.veijonen@mikkeli.fi, niin tulostan, skannaan ja lähetän teille tunnukset takaisin sähköpostissa kun ehdin.

 

Antti Veijonen, rehtori (15.8.2018)