Italian verkkokurssi 6, kevät 2020

Italian verkkokurssi 6, kevät 2020

Tällä syksyn kurssilla jatkat italian kielen oppimista edelleen. Kurssi on jatkoa edellisen syksyn verkkokurssi 5:lle. Vaikka kurssi on jatkoa syksyn kurssille, niin se sopii myös sinulle, joka osaat käyttää italian kieltä hyvin ja haluaisit jatkaa opintojasi verkossa työskennellen.
Kurssilla harjoittelet ja kertaat italian kielen keskeisiä perusrakenteita ja -sanastoa syventäen mm. imperfektin ja perfektin käytön eroja arjessa sekä oppien kestoimperfektin käytön. Saat palautettavia kirjoitusharjoituksia, joista opettaja antaa sinulle henkilökohtaista palautetta. Kurssilla syvennetään myös maan ja kulttuurin tuntemusta. Kurssi järjestetään kokonaan verkossa ja oppimateriaalina käytetään verkkokurssiaineistoja.
Jokainen viikko ei ole samanlainen, mutta löydät uusista tehtävistä aina jotain näistä: uuden kielioppiaiheen tehtävineen, sanastotehtäviä, kuullunymmärtämistehtävän, luetunymmärtämistehtävän, kirjoitustehtävän ja puheentuottamisen tehtävän.
Kurssilla ei ole oppikirjaa, mutta kirjoista voi olla hyötyä. Kurssi vastaa tasoltaan Bella vista 2 -kurssin keskimmäisten kappaleiden osaamisalueita. Saat tarkemmat ohjeet kurssin alussa sähköpostitse. Kurssi järjestetään yhteistyössä muiden opistojen kanssa.
San Marino portico.JPG