Päättynyt: Italia verkkokurssi 5, syksy 2018

Italian verkkokurssi 5, syksy 2018

Tällä syksyn kurssilla jatkat italian kielen oppimista edelleen. Kurssi on jatkoa edellisen syksyn verkkokurssi 4:lle. Vaikka kurssi on jatkoa kevään kurssille, niin se sopii myös sinulle, joka osaat käyttää italian kieltä hyvin ja haluaisit jatkaa opintojasi verkossa työskennellen.
Kurssin alussa on nopea kertaus, jonka aikana käydään läpi asiaa adjektiiveista ja adverbien käytöstä, kerrataan akkusatiivi- ja datiivipronominit sekä joitakin ilmauksia vaateliikkeissä asioimiseen liittyen.
Kurssilla harjoittelet lisää italian kielen keskeisiä perusrakenteita ja -sanastoa sekä käytännön kielenkäyttötilanteita, opit ruoanlaittoon ja ruokatottumuksiin, retkien suunnittelemiseen, nähtävyyksien kuvailuun sekä elämäntapoihin liittyvää sanastoa. Saat palautettavia kirjoitusharjoituksia, joista opettaja antaa sinulle henkilökohtaista palautetta. Kurssilla syvennetään myös maan ja kulttuurin tuntemusta. Kurssi järjestetään kokonaan verkossa ja oppimateriaalina käytetään verkkokurssiaineistoja.
Jokainen viikko ei ole samanlainen, mutta löydät uusista tehtävistä aina jotain näistä: uuden kielioppiaiheen tehtävineen, sanastotehtäviä, kuullunymmärtämistehtävän, luetunymmärtämistehtävän, kirjoitustehtävän ja puheentuottamisen tehtävän.
Kurssilla ei ole oppikirjaa, mutta kirjoista voi olla hyötyä. Kurssi vastaa tasoltaan Bella vista 2 -kurssin alkupuolen osaamisalueita. Saat tarkemmat ohjeet kurssin alussa sähköpostitse. Kurssi järjestetään yhteistyössä muiden opistojen kanssa.
Bagnoregio 2.JPG