Päättynyt: Italia verkkokurssi 4, kevät 2018

Italian verkkokurssi 4, syksy 2018

Italian verkkokurssi 4 pidetään 15.1.-15.4.2018. Tällä kevään kurssilla jatkat italian kielen oppimista edelleen. Kurssi on jatkoa edellisen syksyn verkkokurssi 3:lle. Vaikka kurssi on jatkoa syksyn kurssille, niin se sopii myös sinulle, joka et ole enää alkeissa, vaan osaat käyttää italian kieltä hyvin ja haluaisit jatkaa opintojasi verkossa työskennellen.
Kurssilla harjoittelet lisää italian kielen keskeisiä perusrakenteita ja -sanastoa sekä käytännön kielenkäyttötilanteita, opit perheeseen ja sukulaisiin, lomanviettotapoihin, arkirutiineihin sekä vaateostoksiin liittyvää sanastoa. Saat palautettavia kirjoitusharjoituksia, joista opettaja antaa sinulle henkilökohtaista palautetta. Kurssilla syvennetään myös maan ja kulttuurin tuntemusta. Kurssi järjestetään kokonaan verkossa ja oppimateriaalina käytetään verkkokurssiaineistoja.
Jokainen viikko ei ole samanlainen, mutta löydät uusista tehtävistä aina jotain näistä: uuden kielioppiaiheen tehtävineen, sanastotehtäviä, kuullunymmärtämistehtävän, luetunymmärtämistehtävän, kirjoitustehtävän ja puheentuottamisen tehtävän.
Kurssilla ei ole oppikirjaa, mutta kirjoista voi olla hyötyä. Kurssi vastaa tasoltaan Bella vista 1 -kurssin loppupuolen ja Bella vista 2 -kurssin alkupuolen osaamisalueita. Saat tarkemmat ohjeet kurssin alussa sähköpostitse. Kurssi järjestetään yhteistyössä muiden opistojen kanssa.

Portofino.JPG