Ristiina Espanja 2 2019-2020

Ristiina Espanja 2

Ristiinan Espanja 2 kokoontuu torstaisin Ristiinan koulukeskuksessa (Mäkitie 30) lukion kieliluokassa (C102) klo 17.30-19.00. Oppikirjana on Ventana 1 (Sanoma Pro). Opettajana on FM Anna Käki.
Kurssi on alkeiden jatkokurssi ja sopii noin vuoden espanjaa opiskelleille tai alkeiden kertaajille. Kurssilla käsitellään käytännön viestintätilanteita ja tutustutaan espanjalaiseen arkeen ja kulttuuriin. Syksyn aikana käymme läpi oppikirjan 3 viimeistä kappaletta ja opimme kysymään tietä, varaamaan majoitusta ja kertomaan mieltymyksistämme.
Kertaamme ja tutustumme kielen perusrakenteisiin (substantiivit, adjektiivit, pronominit, prepositiot, olla-verbit ja gustar-verbi). Keväällä jatkamme kirjalla Ventana 2 (Sanoma Pro).
Kurssilla pääpaino on kommunikaatiossa. Teemme kuuntelu- ja puheharjoituksia ja tehtäviä pienissä ryhmissä. Tervetuloa opiskelemaan espanjaa! 

Kurssilla on oma kotisivu jonne pääsee opettajan antamalla avainsanalla. Kotisivulla näet mitä tunnilla on tehty ja mitä on tullut läksyksi mikäli et ole päässyt tunnille.