#BeActive -pyöräilyviikko 24.-28.9.2018

Ideat #BeActive pyöräilyviikkoon 24.-28.9.

Voitte toteuttaa pyöräilyviikkoa koulussa haluamallanne tavalla, tässä muutamia vinkkejä toimintaan.


Kouluille mahdollisuus saada lainaan action-kameroita (yhteys Jari Luukkoseen), joilla viikon toimintoja voi kuvata ja sitten lisätä yhteiselle YouTube-kanavalle tai koulun some-kanavalle.

Kaikkiin aiheeseen liittyviin julkaisuihin ainakin #beactive, lisäksi esim. #mikkeli #liikkuvamikkeli #liikkuvakoulu.

Pyöräilyviikko lähestyy!

Käytä somejulkaisuissa urheiluviikon tunnusta

#beactive sekä esim. #pyöräilyviikko #liikkuvakoulu #liikkuvamikkeli

#BeActive

24.-28.9. vietetään Euroopan urheiluviikkoa (European week of Sport EWoS). Urheiluviikon teemana Mikkelin kouluissa on tänä vuonna pyöräily. 

Vuonna 2015 Mikkeli oli mukana Euroopan urheiluviikolla Kouluviestikarnevaalin merkeissä, vuonna 2016 vuorossa oli tanssi ja Dance Battle ja vuonna 2017 pelattiin kaupunkisotaa Mikkeli City Battlen merkeissä. Tänä vuonna Mikkelin kouluissa teemaksi valittiin pyöräily.

Suomessa urheiluviikon kansallisissa tapahtumissa keskitytään peruskouluikäisiin lapsiin ja nuoriin. Tapahtumia järjestetään yhteistyössä Liikkuva koulu -ohjelman ja alueellisten verkostojen kanssa.

Viikkoa varten on saatu myös pienimuotoinen rahoitus, jolla hankitaan actionkameroita koulujen käyttöön. Viikon lopuksi actionkamerat jaetaan palkinnoiksi kouluille. Kolme kameraa aktiivisimmille kouluille (Anna Haapalainen tekee ohjeen YouTube-kanavasta), viisi kameraa arvotaan osallistuneiden koulujen kesken.

Lue lisää: