← Kirkonkylän koulu

Unelmien liikuntapäivä Kirkkiksellä 10.5.2016

Tiistaina 10.5 vietettiin valtakunnallista tapahtumaa nimeltään Unelmien liikuntapäivä. Tapahtuman tarkoituksena oli saada miljoona ihmistä Suomessa liikkumaan ja kaikki Kirkkiksen oppilaat saivat olla osa tätä tapahtumaa. Päivän tavoitteeksi otettiin ettei kukaan jäisi seisoskelemaan välkällä yksin, vaan pistettäisiin yhdessä kivat pelit ja leikit pystyyn jokaisella välitunnilla.

Ohjattuina välkkäleikkeinä oli polttopalloa, purkkista, sekä neljän tuulen leikkiä. Päivä aloitettiin neljän tuulen leikillä ja oppilaita pyydettiin ehdottamaan omia toiveita seuraaville välitunneille jolloin voiton veivät perinteiset polttopallo ja purkkis.

Oppilaiden käyttöön jää myös kansio, johon on koottu eri pihaleikkien ohjeita. Toiveena oli 10.5, että siihen saataisiin kerättyä lisää materiaalia oppilaille mieluisista peleistä ja leikeistä. Kaikki saivat siis tulla kertomaan välkkäliikunnan ohjaajalle, jos mielessä oli joku oma tai itse keksimä leikki, jonka ohjeet voisi kirjoittaa ylös ja lisätä kansioon.

Kaikkein innokkaimmin ohjatuissa leikeissä olivat mukana 1.-2.luokkalaiset, mutta kaiken kaikkiaan välituntitouhut näyttivät liikunnallisilta ja aktiivisilta. Hyvä Kirkkis!


Kansiota tulemme säilyttämään osana Välkkärilainaamoa, sieltä voi käydä valitsemassa kivan leikin ja toteuttaa unelmien liikuntapäivä vaikka joka päivä! :)

KIITOS ELISALLE VIERAILUSTA JA UPEASTA VÄLKKÄLEIKKIKANSIOSTA!