Luhangan koulu

TERVETULOA UUSI LUKUVUOSI 2019-2020, UUDET OPPILAAT JA JO TUTUT OPPILAAT!

TERVETULOA

aloittamaan tai jatkamaan koulutaivalta Luhangan kunnan esi- ja peruskoulussa, Luhangan koulussa, to 8.8.2019. Kolmas lukuvuosi uudessa koulurakennuksessamme alkaa.
 Opiskelemme ensimmäisellä kouluviikolla to-pe klo. 8.30-12.45. Varsinaisia lukujärjestyksiä alamme noudattaa ma 12.8.2019 alkaen.

Tärkeimmät mukaan otettavat koulutarvikkeet: reppu, pieni käsipyyhe, sisäkengät ja tietysti kiloittain reipasta ja iloista mieltä. Mukaan tulee ottaa myös hyvää käytöstä, uteliaisuutta, innostusta, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä, sillä niitä tarvitaan elämässä paljon.

Saattoliikenne ohjautuu uuden koulurakennuksen parkkipaikan reunaan. Jättöpaikasta oppilaat siirtyvät vanhalle tutulle välituntialueelle. Kellojen soidessa ensimmäisen oppitunnin alkamisen merkiksi, oppilaat kerääntyvät luokittain uuden koulurakennuksen pääoven edustalle.

Koulutaksiyrittäjinä toimivat tulevana lukuvuonna Eero Tuominen ja Markku Laine. Tässä yhteystiedot:

Tuominen Eero p. 0400 241 652 (Hartolan, Joutsan, Kivisuon, Lempään ja Tammijärven alueella asuvien oppilaiden kyydit.)

Laine Markku p. 0400 241199 ( Kirkonkylän suunta, Tammijärven ja Putkilahden alueen kyydit.)

Olen elokuun alussa yhteydessä uusien oppilaiden huoltajiin ja niiden oppilaiden huoltajiin, joilla on muutoksia koulukuljetuksissa. Kerron, miten ja millä lapsi kulkee koulumatkansa. Huoltajat voivat olla itsekin yhteydessä suoraan kuljettajaan koulunaloitusviikolla (viikolla 32), jos on kysyttävää. Taksiautoilijoilta saat tiedon, siitä mistä ja mihin aikaan lapsi aamulla noudetaan ja päivällä tuodaan, koskee myös ensimmäistä kouluaamua. Ellei lapsesi kuljetuksissa ole muutosta edelliseen lukuvuoteen verrattuna, en ole yhteydessä kotiin. Koulukuljetusraja on edelleen 2km. Lapsen kulkiessa koulumatkat taksilla tai bussilla tulee muistaa odotella taksia tai bussia rauhassa ja käyttäytyä kohteliaasti ja rauhallisesti. Olemme sopineet, että koulumatkoilla ei käytetä matkapuhelimia "huvitarkoitukseen". Jos lapsi on sairaana tai muuten ei kulje koulumatkaa taksilla, huoltajat ilmoittavat muutoksista suoraan taksinkuljettajalle.

Aamun bussivuoroa Luhangasta Joutsaan hyödynnetään koulukuljetuksissa.  Bussi lähtee kirkonkylältä kouluaamuisin klo. 7.55.


HUOM! Monina vuosina bussilla kulkevat ovat saaneet bussikortin. Anssin Tilausliikenne, joka liikennöi kyseistä linjaa, on kertonut, että bussikortteja ei jaeta oppilaillemme lainkaan. Niinpä oppilas vain nousee bussiin, tervehtii ja istahtaa paikoilleen! Koulu toimittaa oppilaslistat bussiyhtiölle, jotta he tietävät oppilasmäärän ja muuta sellaista.

Maltathan vielä odottaa jonkin aikaa ja sitten saat aloittaa opintiesi! Jos teillä on epäselvyyksiä kouluasioissa, ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun.

 

Ystävällisin terveisin Luhangan koulun johtajaopettaja

Leila Qvist-Pettersson p. 040 3479 217