Loviisan lukio

Lukio väistötiloissa

Loviisan lukio aloittaa tulevan lukuvuoden väistötiloissa. Syyslukukauden alussa väistötiloina toimivat Kino Marilyn, Lovisa Gymnasium ja LNH. Oppituntien tarkempi sijoittelu ilmoitetaan viimeistään  heti syyslukukauden alussa. Elokuussa ruokailu tapahtuu LNH:n ruokailutilassa, mikä aiheuttaa pieniä muutoksia oppituntien ajankohtiin. Syyskuun alusta lähtien ruokaillaan jälleen Harjurinteen ruokasalissa ja aikataulut palautuvat normaaliksi.

Aineluokkaparakkien valmistuttua lukio siirtyy opiskelemaan Edupolin tiloihin 1.marraskuuta alkaen.

Harjurinteen koulun uuden puolen liikuntasalin korjaustoimenpiteet saadaan valmiiksi syksyn yo-kirjoituksia varten, joten yo-kirjoitukset järjestetään Harjurinteen koulun uuden puolen salissa, joka sen jälkeen on käytettävissä myös liikuntasalina.

Tervetuloa Loviisan lukioon

Haluatko valmistua ylioppilaaksi ja hankkia hyvät eväät jatko-opintoihin lukiosta, joka tarjoaa monipuolisen kielivalikoiman ja valtakunnallisten syventävien kurssien lisäksi monia koulukohtaisia kursseja? Meillä voit opiskella ruotsia, englantia, venäjää, saksaa ja espanjaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita esimerkiksi teatteri-ilmaisu-, projekti- ja kotitalouskursseja. Kuvataiteessa, liikunnassa, kotitaloudessa, käsityössä ja musiikissa
on mahdollista tehdä lukiodiplomi.

Meillä on pienet opiskelijaryhmät ja asiantuntevat opettajat, jotka turvaavat opintojesi sujumisen. Lisäksi sinulle on tarvittaessa tarjolla henkilökohtaista ohjausta opintoihisi lukiossa toimivalta opinto-ohjaajalta. Loviisan lukio on erinomainen valinta, jos arvostat monipuolista ja laadukasta lähilukiota!

Yhteistyökumppaneitamme ovat Lovisa Gymnasium, Valkon kansalaisopisto, Linnankosken ja Askolan lukiot, Amisto Loviisan toimipiste ja Loviisan Sanomat. Teema- ja kulttuurimatkoilla käymme monissa yrityksissä ja tutustumiskohteissa. Stipendimatkoilla käymme Ruotsissa, Saksassa ja Cern-tiedeleirillä Sveitsissä.