Loviisan lukio

Tervetuloa Loviisan lukioon

Haluatko valmistua ylioppilaaksi ja hankkia hyvät eväät jatko-opintoihin lukiosta, joka tarjoaa monipuolisen kielivalikoiman ja valtakunnallisten syventävien kurssien lisäksi monia koulukohtaisia kursseja? Meillä voit opiskella ruotsia, englantia, venäjää, saksaa ja espanjaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita esimerkiksi teatteri-ilmaisu-, projekti- ja kotitalouskursseja. Kuvataiteessa, liikunnassa, kotitaloudessa, käsityössä ja musiikissa
on mahdollista tehdä lukiodiplomi.

Meillä on pienet opiskelijaryhmät ja asiantuntevat opettajat, jotka turvaavat opintojesi sujumisen. Lisäksi sinulle on tarvittaessa tarjolla henkilökohtaista ohjausta opintoihisi lukiossa toimivalta opinto-ohjaajalta. Loviisan lukio on erinomainen valinta, jos arvostat monipuolista ja laadukasta lähilukiota!

Yhteistyökumppaneitamme ovat Lovisa Gymnasium, Valkon kansalaisopisto, Linnankosken ja Askolan lukiot, Amisto Loviisan toimipiste ja Loviisan Sanomat. Teema- ja kulttuurimatkoilla käymme monissa yrityksissä ja tutustumiskohteissa. Stipendimatkoilla käymme Ruotsissa, Saksassa ja Cern-tiedeleirillä Sveitsissä.