MA 23.3. Lempoinen

TUNTIOHJEET:

  1. Guten Morgen! Ota valmiiksi lähettyville saksan kirja, kynä ja kumi.
  2. Kirjaudu Wilmaan klo 8:15. Sinulle on tullut viesti saksan opelta. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä. Pyydä päästä mukaan kokoukseen.
  3. Kun ope on hyväksynyt sinut mukaan, klikkaa näyttöäsi hiirellä (tai sormella, jos osallistut puhelimelta). Näet vasemmalla mikrofonin kuvan. Jos kuvan päällä on vinoviiva, mikkisi ei ole päällä. Klikkaa mikki päälle ja voit sanoa opelle "Guten Morgen!" Kuuntele ja seuraa opettajan antamia ohjeita.
  4. Jos et pysty osallistumaan video-opetukseen, voit lukea hetken (10 min) kappaleiden 4-6 sanoja, sulkea kirjan ja avata näkyviin harjoituskokeen klikkaamalla linkistä: 
    Harjoituskoe Lek 4-6
  5. Tee harjoituskoe vihkoosi tai tulosta koe, jos teillä on tulostin. Kun olet tehnyt kokeen, avaa kirjasi, ota muste- tai puuvärikynä ja ala korjata koetta. Jos löydät virheen, merkitse se värikynällä. Korjaa sen jälkeen vastaukset oikeiksi. Jos haluat kertoa opettajalle, miten koe meni, voit laitaa Wilma-viestin tai ottaa kuvan kokeen itsearvioinnista ja lähettää sen opelle tekstiviestiliitteenä open numeroon.
  6. Jos sinulle jää aikaa, voit mennä tekemään PedaNettiin Los Geht's 1, kappaleiden tehtäviä ja kuuntelemaan opetusvideoita. Tässä linkki sähköisiin tehtäviin: Los geht's 

    MUISTA KUITATA OPELLE HARJOITUSKOE tehdyksi ja korjatuksi lähettämällä Wilma-viesti: Oma nimi_