TUNTIOHJEET 4.lk

MA 6.4. Lempoinen

TUNTIOHJE:

 1. Guten Morgen! Aloita tunti klo 8:15 pienellä aamuvenyttelyllä.
 2. Ota esiin kirjan sivu 110. Jos sinulla on Arttu-sovellus, kuuntele ja toista sanat. Jos sinulla ei ole vielä Arttua, lue ja toista sanat.
 3. Tee tehtävä 12. Siinä laaditaan oma ristikko kappaleen sanoista.
 4. Liity Meet-kokoukseen klo 8:30. 
 5. Opettele numeroita ja vaatteiden hintoja sivulta 109. Jos et jostain syystä pääse Meettiin, katso aluksi tämä video: https://www.youtube.com/watch?v=EipIZRKuDs4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0rQbuKfc4DMn89Xwg8gc-JeJaIxgLUAKFhS3y1RE6-km44IvSas6NluVY
 6. Tee s. 109, teht. 9.
 7. Leiki vaatekauppaa. Vaikka pehmojesi kanssa. Apua leikkiin saat s. 109 puhekuplista. 

MA 30.3. Lempoinen

 1. Guten Morgen! Tee aamujumppa ja laula seuraava laulu: Guten Morgen Sonnenschein YouTube
 2. Liity Meet-kokoukseen klo 8:30. Jos et pysty liittymään, laita opelle pikaviesti ja jatka kohdasta 3.
 3. Kuuntele ja lue vaatesanoja s. 106 Arttu-sovelluksen tai PedaNet Tarja Virtanen Los geht's1-sivujen avulla.
 4. Jos sivulla on Arttu-sovellus, voit tehdä s. 107 kuuntelutehtävät.
 5. Tee s. 108 vaatesanastotehtävät.
 6. Siirry katsomaan pyykkiohjelmaa: Kleider lernen mit Oscar und mit dem verrückten Vogel
 7. Järjestä pyykkikisa. Jos et ehdi kisailemaan tällä kaksoistunnilla, pyykkivideo ja -kisa on kotitehtäväsi.MA 23.3. Lempoinen

TUNTIOHJEET:

 1. Guten Morgen! Ota valmiiksi lähettyville saksan kirja, kynä ja kumi.
 2. Kirjaudu Wilmaan klo 8:15. Sinulle on tullut viesti saksan opelta. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä. Pyydä päästä mukaan kokoukseen.
 3. Kun ope on hyväksynyt sinut mukaan, klikkaa näyttöäsi hiirellä (tai sormella, jos osallistut puhelimelta). Näet vasemmalla mikrofonin kuvan. Jos kuvan päällä on vinoviiva, mikkisi ei ole päällä. Klikkaa mikki päälle ja voit sanoa opelle "Guten Morgen!" Kuuntele ja seuraa opettajan antamia ohjeita.
 4. Jos et pysty osallistumaan video-opetukseen, voit lukea hetken (10 min) kappaleiden 4-6 sanoja, sulkea kirjan ja avata näkyviin harjoituskokeen klikkaamalla linkistä: 
  Harjoituskoe Lek 4-6
 5. Tee harjoituskoe vihkoosi tai tulosta koe, jos teillä on tulostin. Kun olet tehnyt kokeen, avaa kirjasi, ota muste- tai puuvärikynä ja ala korjata koetta. Jos löydät virheen, merkitse se värikynällä. Korjaa sen jälkeen vastaukset oikeiksi. Jos haluat kertoa opettajalle, miten koe meni, voit laitaa Wilma-viestin tai ottaa kuvan kokeen itsearvioinnista ja lähettää sen opelle tekstiviestiliitteenä open numeroon.
 6. Jos sinulle jää aikaa, voit mennä tekemään PedaNettiin Los Geht's 1, kappaleiden tehtäviä ja kuuntelemaan opetusvideoita. Tässä linkki sähköisiin tehtäviin: Los geht's 

  MUISTA KUITATA OPELLE HARJOITUSKOE tehdyksi ja korjatuksi lähettämällä Wilma-viesti: Oma nimi_

Kulju 4BD TI 24.3. ja TO 26.3. 4AC KE 25.3. ja TO 26.3.

TUNTIOHJEET:

 1. Guten Morgen! Ota valmiiksi lähettyville saksan kirja, kynä ja kumi.
 2. Kirjaudu O365:een ja mene Teamsiin. Pyydä liittyä mukaan kokoukseen.
 3. Kun ope on hyväksynyt sinut mukaan. Klikkaa mikki päälle ja voit sanoa opelle "Guten Morgen!" Kuuntele ja seuraa opettajan antamia ohjeita.
 4. Jos et pysty osallistumaan video-opetukseen, voit lukea hetken (10 min) kappaleiden 4-6 sanoja, sulkea kirjan ja avata näkyviin harjoituskokeen, joka on PDF-tiedostona tehtävissä.
 5. Tee harjoituskoe vihkoon tai tulosta koe, jos teillä on tulostin. Kun olet tehnyt kokeen, avaa kirjasi, ota muste- tai puuvärikynä ja ala korjata koetta. Jos löydät virheen, merkitse se värikynällä. Korjaa sen jälkeen vastaukset oikeiksi. Jos haluat kertoa opettajalle, miten koe meni, voit laitaa Wilma-viestin tai ottaa kuvan kokeen itsearvioinnista ja jakaa sen.
 6. Torstain tunnilla voit mennä tekemään PedaNettiin Los Geht's 1, kappaleiden tehtäviä ja kuuntelemaan opetusvideoita. Tässä linkki sähköisiin tehtäviin: Los geht's 

  MUISTA KUITATA Teamsissa OPELLE HARJOITUSKOE tehdyksi ja korjatuksi!

17.-19.3. Kulju 16.3. Lempoinen

 1. Lue läpi kuvasanastosivut kappaleisiin 4-6.
 2. Tee kertaustehtävät S. 101-103.
 3. Tee Bonustehtävät s. 98, jota ennen lue ja kuuntele s. 96 (jos sinulla on Arttu-sovellus, voit kuunnella puhelimella).
 4. Jos aikaa jää, voit tehdä sähköisiä tehtäviä. Löydät linkin ylemmältä sivulta ("etäopetusta nelosille, vitosille ja kutosille")

  Hyvää etäopiskelua! Ensi viikolla saksan harjoituskoe kpl 4-6, jonka lataan tänne PedaNettiin ensi maanantaina.

  Yst.terv. Frau Schorpp