Vanhempainyhdistys

AURINKOINEN SYYSTERVEHDYS VANHEMPAINYHDISTYKSELTÄ

Hyvää alkavaa lukuvuotta oppilaille, oppilaiden perheille ja koulun henkilökunnalle.

Hieman kolean ja sateisen kesäloman jälkeen näemme taas ja saamme nauttia turvallisesta ja yhteisöllisestä kyläkoulumme arjesta. Toivotaan että luonto on "säästänyt" aurinkoiset ja poutaiset päivät elo- ja syyskuuta varten, koululaisten iloksi.

Pienen koulun yhteisöllisyyttä ja tiivistä tunnelmaa tukee myös hyvin toimiva vanhempainyhdistys, Kelhon vanhemmat ry.

Vanhempainyhdistykseen kuuluu ihan jokaisen Kelhon koulua käyvän lapsen huoltajat. Jokainen teistä on tervetullut mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen toiminta on kevyttä, melko arkista puuhaa johon kaikki pystyy osallistumaan. Järjestämme yhteisiä retkiä , talkooiltoja ja muuta mukavaa. Oppilaiden, oppilaskunnan, vanhempien sekä koulun henkilökunnan toiveita kuunnellaan ja niihin pyritään vastaamaan.

Vanhempainyhdistys kokoontuu noin neljästi vuodessa, kahdesti syksyn ja kahdesti kevään aikana. Wilman kautta kokouskutsu ajankohtineen tavoittaa teidät kaikki, kokoukset pidetään Kelhon koululla ilta- aikaan.

- ELÄMÄ ON TÄYNNÄ SUURIA IHMEITÄ SILLE, JOKA ON VALMIS OTTAMAAN NIITÄ VASTAAN- ( Muumipappa)

Vanhempainyhdistyksen nimetyt toimihenkilöt: Jenni Hallinen - puheenjohtaja, Hanna-Riikka Sjöberg - varapuheenjohtaja, - sihteeri, - rahastonhoitaja ja Aleksi Riikonen - toiminnantarkastaja.

Mukavaa kouluvuotta kaikille!

Vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja

Linda Puurula