Tarinoita Vuonteelta

Vuonteen koulun blogi

Turvallisuus ennen kaikkea!!!!

Koululla vietettiin viime viikolla turvallisuusviikkoa arvosana 10/10 !!! Koko viikon ajan teimme julisteita (aiheena turvallisuus ) . Maanantaina kokosimme ryhmät ja suunnittelimme ryhmän oman pisteen. Minun pisteeni oli kiusaaminen ja ystävyys. Annikan ( joka kirjoittaa tätä merkintää kanssani ) piste oli toiminta vaaratilanteessa. Keskiviikkona koululle tuli paloauto. Torstaina ja Perjantaina kiersimme pisteet.
Sanni ja Annika :)

Turvallisuusviikko

Tekijä: Paula Saranen
Meillä koululla oli turvallisuusvikko ja me teimme koululla ryhmiä, jotka teki erillasia pisteitä. Yksi piste oli some ryhmän tekemä, yksi oli ruokaryhmän tekemä, yksi oli uniryhmän tekemä, yksi oli ensiapuryhmän tekemä, yksi oli ystävyys ja kiusaamisen tekemä, yksi oli toiminta vaaratilanteessa ryhmän tekemä.

Maanantaina ja tiistaina súunniteltiin, keskiviikkona oli pajapäivä ja torstaina sekä perjantaina vedettiin ryhmät läpi.

Siinä oli meidän viikko.

RAsmus, ROi

Vuoteen koulun turvallisuus viikko

Tekijä: Paula Saranen
Turvallisuus viikossa oli eri pisteitä jotka oppilaat itse olivat tehneet. Koululla kävi myös palo-auto jota oppilaat ihailivat. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona oppilaat suunnittelivat ja rakentivat pisteet. Torstaina ja Perjantaina kävimme pisteet lävitse. Eri pisteitä oli mm. uni ja liikunta, ensi-apu, some ja ruoka. Koululla oli myös paloharjoitus. Viikon tavoite oli, että oppilaat oppivat toimimaan ryhmässä.

Luka ja Elia.