Oppilaskunnan blogi

Joulua kohti

Joulu ja joululoma lähestyvät hurjalla vauhdilla ja oppilaskunnan hallitus suunnittelee parhaillaan tapahtumaa viimeiselle kouluviikolle, jolloin teemana on tietenkin joulu. Ohjelmassa tulee olemaan mm. tonttulakin piilotusta, välituntileikkejä, postikorttien lähettämistä sekä luokkien omat pikkujoulut. Tapahtumapäivään osallistuvat omalla panoksellaan myös Vihtavuoren kyläyhdistys ja Martat. Päivästä tulee varmasti mukava!

Halloween tapahtuma 30.10.2015

Halloween on pian täällä! Tällä viikolla oppilaskunnan hallituslaiset suunnittelivat viikon päästä pidettävää tapahtumaa. Ehdotuksia ja ideoita oli niin paljon, että opettajan oli välillä jopa rauhoiteltava keskustelun kulkua. Intoa ja iloa, sitä oli näkyvissä! Saa nähdä, millainen päivä ensi perjantaista tulee ja kuinka moni uskaltautuu kokeilemaan kauhutunnelia...

Lukuvuosi 2015-2016 käyntiin!

Uusi oppilaskunnan hallitus on valittu ja 17.9.2015 pidimme ensimmäisen virallisen kokouksen. Kokouksessa suunniteltiin oppilaskunnan toimintakalenteria alkaneelle kouluvuodelle eli mitä ja milloin tehdään. Ideoita tuli laidasta laitaan ja karsintaakin oli tehtävä. Suunnittelussa otettiin huomioon myös Vihtavuoren koulun tämän lukuvuoden teemat Liikkuva koulu ja liikenneturvallisuus. Tämän tarkemmin suunnitelmia tai ideoita ei vielä paljasteta, jotta oppilaat ja opettajat saavat yllättyä!

Oppilaskunnan hallituksen viimeiset terveiset lukuvuodelta 2014-2015!

Tuukalle terveisiä! t. Moa

Minealle terveisiä! t. Pinja

Luukakselle terveisiä! t. Frans

Mikolle terveisiä! t. Max

Linukselle terveisiä! t. Linus

Manulle terveisiä! t. Luukas

Terveisiä kaikille! t. Aino

Terveisiä Ellalle! t. Nea

Terveisiä Oskarille! t. Elias

TERVEISIÄ KAIKILLE HYVILLE OPETTAJILLE! :) t. Luukas

Parhaiten oppilaskunnan vuodesta jäi mieleen: joulukalenteri, aarteenetsintä, tikkarit ja vappuhulinat!

Terveisiä Luukakselta ja Pinjalta!

Oppilaskunnan hallituksessa on mukavaa. On ollut kiva suunnitella erilaisia tapahtumia. Oppilaskunnalta on tulossa vappuyllätys, mutta emme vielä kerro, mikä se on.

Terveisiä 3B:lle, 5B:lle ja 5A:lle sekä Oilille!

Terveisin,
Pinja ja Luukas

Leikitään ja liikutaan!

"Leikkiminen on lasten työtä" -ajatus oli teemana oppilaskunnan pitämässä, koulun yhteisessä, aamunavauksessa 28.1.2015. Jokainen alakoulun oppilas ja opettaja pääsi jumppaamaan, kun kaiuttimista alkoi kuulua tuttu sävelmä: pää, olkapää, peppu, polvet... Tempo oli kiihtyvä, mutta täytyy todeta, että mahtavasti osallistujat pysyivät mukana! Salissa näkyi paljon liikettä ja paljon hymyä. Mahtavaa! Pari tuntia myöhemmin oppilaskunnan hallitus vielä leikitti oppilaita välitunnilla. Tällä kertaa leikeiksi valikoituivat "uusi väri" ja "polla ja rovo". Kymmeniä lapsia onnistuttiin näin leikittämään ja liikuttamaan vielä kesken päivänkin. Tämä täytyy ottaa joku kerta uusiksi!

Terveisiä Tuukalta ja Aarnelta :)

Oppilaskunta on tehnyt jouluhaasteen. Sen tekeminen on ollut hauskaa! Toivomme että tervehdyksistä tulee kauniita eikä huonoja!


Mukavaa joulua kaikille!Terveisin: Tuukka ja Aarne

Oppilaskunnan hallituksen jouluhaaste!

Oppilaskunnan hallitus päätti haastaa koulun oppilaat ja henkilökunnan kirjoittamaan joulutervehdyksiä. Joulukuun jokainen päivä oppilaskunnan edustajia ilmestyy johonkin luokkaan mukanaan joulusukka. Sukasta arvotaan kenelle ja millaisen joulutervehdyksen luokka kirjoittaa/piirtää.

Jännittävää joulukuuta!

Joulu lähestyy

Joulukuun lähestyessä oppilaskunnan hallitus innostui pohtimaan, voisiko koulun oppilaille ja henkilökunnalle järjestää jonkinlaisen jouluyllätyksen. Kyllä voi, päätettiin! Ideoita oli tarjolla taas kasapäin ja hallituslaisissa on niin paljon energiaa, ettei ohjaavaopettaja meinaa pysyä perässä.

Mikä se jouluyllätys sitten on? Se selviää lähipäivinä. :)

Uusi hallitus aloitti 1.9.2014

Lukuvuoden 2014-2015 oppilaskunnan hallitus on muodostettu. Jokainen luokka äänesti joukostaan kaksi edustajaa ja uudet edustajat kokoontuivat ensimmäisen kerran 1.9.2014.

Uusi hallitus vaikutti oikein innostuneelta! Ideoita ja ajatuksia pulpahteli mieleen heti ensimmäisessä kokouksessa. Vaikuttaa lupaavalta. Ensimmäisenä tehtävänään uusi hallitus alkoi suunnitella kodin ja koulun päivää (27.9) varten omaa ohjelmanumeroaan. Ohjelmasta tehtiin päätös, mutta sisältö jääköön vielä arvoitukseksi.