Tahtitorppa

Tervetuloa Tahtitorppaan

Tahtitorppa sijaitsee Laulupuun päiväkodin portista tultaessa toiseksi viimeisessä, oranssissa osastossa. Samasta ulko-ovesta on kulku myös viereiseen Soittorasian ryhmään. Tahtitorpan osastolla on vilinää päivisin klo 7-17 välillä, kun päiväkotimme pienet, 1-3 -vuotiaat touhuavat. Ennen klo 7.00 tulevat lapset saapuvat keltaiselle Nuottinurkan osastolle. 

Tahtitorpan ryhmä muodostuu 1.8. 2019 alkaen kolmesta pienemmästä ryhmästä: Peukaloisista, Untuvikoista ja Tiitiäisistä. Lapsia näissä ryhmissä on yhteensä 16. Kasvattajina ryhmissä toimivat Laura, Pinja sekä Jenni. Ryhmässämme työskentelee tarvittaessa myös varahenkilömme Sanna ja Tanja. Kaksi tärkeää työntekijää talomme jokaisessa tiimissä on varhaiskasvatuksen erityisopettajat (Veo) Elise Heinonen ja Noora-Maria Honkaniemi. Elise eli Ellu työskentelee Sävelmaassa, mutta käy keskiviikkoisin Laulupuussakin.ja tarvittaessa ryhmien käytössä. Noora-Maria kiertää työnsä puolesta useammassa päiväkodissa Laukaan alueella, mutta käy säännöllisesti (ja ryhmien toivomuksesta) myös Laulupuussa.

Tahtitorpan päivät ovat touhua täynnä: laulamme, leikimme, liikumme ja teemme kädentöitä. Ja täytyyhän välillä syödä ja ottaa päiväunetkin. Meillä on mukavaa yhdessä!


Meidät tavoittaa Tahtitorpan puhelinnumerosta: 050-4652005.

Sähköpostiosoite: tahtitorppa@laululaakso.fi

HUOM. Lasten hoitoajat ilmoitetaan edellisen viikon maanantaihin mennessä Laululaakson kotisivuilta löytyvän linkin kautta. Muutokset hoitoaikoihin voi ilmoittaa puhelimella.