Vapaa-ajan toimintaa koululaisille

Vapaa-ajan toimintaa koululaisille Lappeenrannassa

Koululaisten lomien lähestyessä monessa perheessä mietitään, kuinka lasten ja nuorten päivä sujuisi hyvin ja turvallisesti vanhempien ollessa työssä. Samoin mietitään, olisiko lapselle ja nuorelle tarjolla innostavaa tekemistä vapaa-ajalle.

Lappeenrannassa moni toimija järjestää lapsille ja nuorille erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Usein huoltajien on hankala löytää tietoja näistä hyvistä ja monipuolisista toiminnoista, joihin he voisivat ohjata lapsiaan. Monesti myös toiminnan järjestäjillä on hankalaa tavoittaa perheet ja tiedottaa omasta tarjonnastaan.

Lappeenrannan hyvinvointi- ja sivistyspalvelut ylläpitää tätä sivustoa, josta huoltajat voivat löytää tietoja Lappeenrannassa tarjolla olevasta vapaa-ajan toiminnasta koululaisille.

Sivun vasemmalla puolelta avautuvat sivut järjestöjen ja muiden yleishyödyllisten yhteisöjen järjestämän toiminnan esittelyyn sekä kaupungin ja muiden julkisten tahojen, kuten Eksoten, järjestämän toiminnan esittelyyn koululaisille. Toimijat vastaavat itse omien tietojensa päivittämisestä ja varmistavat, että teidot ovat ajantasalla.

Sivustoa ei käytetä kaupallisten toimijoiden tapahtuma- ja toimintatarjonnan tiedottamiseen.

Vasemmalta avautuvien sivujen tietoja täydennetään aina, kun toimijat ilmoittavat koululaisille tarkoitetusta toiminnasta

ILOA JA VIRKISTYSTÄ KAIKILLE KOULULAISILLE